Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
T
t....t
Telefon numarası doğrulandı
Muhteşem bir hekim muhteşem bir insan. 3 yıldır çektiğim kurdeşen hastalığından sayesinde kurtuldum. Bir çok farklı farklı alerji hapları kullandım Ali hocama gelene kadar şimdi çok şükür düzenli iğneyle kontrol altında. İyi ki tavsiye etmişlerde iyi ki gitmişim diyorum.
Ali İnal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali İnal, İmmünoloji, Enfeksiyon Hastalıkları.
Ali İnal adresi nerede?Ali İnal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali İnal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali İnal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali İnal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali İnal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali İnal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali İnal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali İnal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar