Memorial Ankara Hastanesi
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

1992-1998 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldığı eğitimini derece ile bitirmiş ardından uzmanlık eğitimini 1999-2003 yılları arasında Ankara Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde tamamlamıştır.
2003-2017 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Başasistan, Doçent Dr. ve Eğitim Görevlisi” kadrolarında çalışmıştır. 2017 yılı itibariyle Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında Profesör olarak akademik çalışmalarına devam etmektedir.
Üyesi olduğu Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneğinden (TOTBİD) Ortopedi Yeterlilik Sınavı Başarı Belgesini alarak Spor Travmatoloji Şubesinde 2017-2019 yılları arasında Başkanlık görevini yürütmüştür. 2018-2021 tarihleri arasında Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneğinde (TUSYAD) İkinci Başkan olarak çalışmıştır. Halen TOTBİD ( Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği ) yönetim kurulu üyesidir ve genel sekreter olarak görev yapmaktadır. Bu görevlerinin yanısıra Kalça ve Diz Artroplasti Derneğinin, Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneğinin ve Kalça Eklemi Koruyucu Cerrahi Derneğinin de üyesidir.

Konum: Memorial Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ben kalça protez ameliyatı oldum ameliyatımı Ali hoca yaptı ameliyat öncesi ve sonrası hiçbir sıkıntı olmadı kendisinden çok memnun kaldım.

T
Konum: Memorial Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Doğuştan kalça çıkıklığı rahatsızlığına bağlı olarak kalçam aşırı derecede kireçlendi ve bırakın koşmayı, yürüyemez, oturamaz hale gelmiştim ve ben bütün bu rahatsızlıkları yaşarken henüz 34 yaşındaydım. Hangi hastaneye gittiysem kalça operasyonunun zorluğu sebebiyle tatmin edici tedavi seçenekleri sunamadılar.. Taaa ki Ali hocamla yollarımız kesişene kadar. Hem ameliyat öncesi süreçte hem ameliyat ve ameliyat sonrası süreçte ilgi ve alakasından dolayı kendilerinden çok memnun kaldık. 23.09.2024 tarihinde kalça protezi ameliyatı oldum ve hamd olsun kendimi yeniden doğmuş, hayata yeniden dönmüş hissediyorum. Doğuştan kalça çıkıklığına bağlı şiddetli kalça kireçlemesi sebebiyle koşamadığım, yürüyemediğim, oturup kalkamadığım ve şiddetli ağrılar sebebiyle geceleri uyandıran ağrılı ve sancılı günlerden; dilediğim gibi yürüyebildiğim, oturabildiğim, hareket kısıtlılığımın tamamen son bulduğu günlere kavuştuğum için çok mutluyum.

Konum: Memorial Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Daha yeni kızımı muayene eti her iki kalaçasindan protez ameliyatı olacak çok iyiydi aynı zamanda asistanlarida çok ilgilendiler Allah hepsinden razı olsun

Konum: başka bir yer Diğer

8 Kasım 2023 tarihinde sağ aşil tendonumun kopması sonucu Ali Hocam’a giderek ameliyat oldum. Ali Hocam, hem kontrollere gittiğimde hem de telefon üzerinden ne zaman mesaj atsam benimle yakından ilgilendi. Bazen gecenin geç saatlerinde kendisine yazsam bile bana hep anında dönüş yaptı. Aşil tendon ameliyatımdan sonra 8. Ayımda tekrardan top oynamaya başladım, şu anda gayet iyi durumdayım. Allah razı olsun. Bu tarz bir sakatlık yaşayan varsa hiç düşünmeden Ali Hocam’a gidebilir.

Konum: Ankara Şehir Hastanesi Kalça Protezi

Ali hocama Samsun'dan her iki kalçada doğuştan var olan kalça çıkığı ile geldim yaşım 29 oldugu için erken oldugunu düşünüp bekle diyenler vardı fakat artık bekleyecek zamanımın olmadığını hayat kalitem düştükçe anladım ameliyat planladık altı ay arayla her iki kalçama kalça protezi ameliyatı yaptı eskiden agrıdan yürüyemez oturmuyor yatamaz haldeydim saga sola dönemiyor egilemiyor çorabımı dahi giyemiyordum ameliyattan bir ay sonra agrılarım geçmeye başladı eskisinden çok çok çok daha iyiyimmm iyiki bu ameliyatı olmuşum iyi ki Ali hocayla yollarımız kesişmiş kendisi alanında çok başarılı güler yüzlü ve ilgili bir hekim hastalarıyla karşılaştığında tanıyıp konuşması ayrıca hoş bir durum :)) iyiki varsınız sizin gibi başarılı bir hekime ulaşabilmek ülkemiz ve bizler için paha biçilemez ayrıca muayene odasında hiç görülmeyen onlarca doktor varken kendisinin hastalarını haftada bir kendisi görmesi çok güzel ellerinize sağlık ..

Ö
Konum: Ankara Şehir Hastanesi Diz Artroplastisi

Yirmibir yaşındayım çapraz bağ ve lif yırtılması ameliyatı oldum gayet başarılı geçti bir buçuk iki ay sonra yavaş bir şekilde koşmaya düzgünce yürümeye başladım sonraki aşamalarda olsun ameliyat döneminde olsun çok ilgilendi

Konum: Ankara Şehir Hastanesi Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Oğlumun çapraz bağ ameliyatını başarıyla yaptı. Ameliyat öncesi ve sonrası göstermiş olduğu ilgi ve güleryüz bizi son derece memnun etti. Sevgilli hocanın başarıları daim olsun.

Konum: Ankara Şehir Hastanesi Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Ali hocaya ön çapraz bağ kopması ve menisküs yırtığı şikayeti üzerine gittim. Süreci başından sonuna kadar detaylı ve açıklayıcı bir şekilde anlatarak sorularımı cevapladı. Haziranda ameliyat oldum ve başarılı bir ameliyat geçti.1 ay sonra rahat yürümeye başladım ve 2 ay sonra neredeyse eski gücüne döndü dizim. Tavsiye ediyorum branşının en iyilerinden.

Konum: Memorial Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Eşim sağ ve sol diz kapaklarından 7 hafta arayla ameliyat oldu. Robotik cerrahi yöntemi ile ameliyat oldu. Çok başarılı geçti. Ameliyat öncesi tüm tetkikler yapıldı. Yüksek moralle ameliyata girmesi sağlandı. Çok kısa sürede iyileşti. Ameliyat sonrası fizik tedavi uygulamasını da Ali Hocam takip etti. Robotik cerrahinin başarısını görünce umarım daha da yaygınlaşır..

Konum: Ankara Şehir Hastanesi Total Kalça Replasmanı

Prof.Dr. Durmuş Ali Öçgüder hocamız 73 yaşındaki annem Nigar Tüfenkçi'nin kalça protezi ameliyatını yaptı. Annemin ameliyat öncesinde çok ağrıları vardı. Ancak ameliyatının hemen ertesi gününden itibaren ağrıları hafifledi ve 1 ayın sonunda tamamen geçti. Hastaneye girdiğimiz andan itibaren hocamız ameliyat öncesi ve sonrası tüm sorularımızı içtenlik ve güler yüzü ile cevapladı. Bu süreçte hocamız ve tüm ekibi bize çok ilgili davrandı.