Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Ali Osman Saatçi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.Uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Dalı'nda tamamlamıştır.

C
Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Retina yırtılması

Bazen kelimelerin ifade edemeyeceği yaşanmış duygular vardır hayatta. Prof.Dr.Ali Osman Saatçi hayatımda işte bu duyguları bana yaşatan bilim adamıdır. Örneğini pek görmedim dersem yalan olmaz. 58 Yaşındayım. Orta okuldan beri gözlük takardım. Yüksek miyop rahatsızlığı sonrası sağ gözüm dekolman (Retina yırtılması) oldu. Ali Osman hocam kör olan gözü tedavi etti. Şu an gözlük dahi kullanmıyorum. Hayal bile edemezdim. Allah hocamın ömrünü çok uzun etsin. Ömrüm boyunca unutmam mümkün değildir...

Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi retina dejenerasyonu

Kız kardeşimin sağ gözündeki retina dejenerasyonu için başvurduğumuz Sayın Saatçi'nin uzmanlığı, hastaya karşı gösterdiği ilgi ve tedavi yöntemi takdire şayandır.

Ben ikinci sefer retina ameliyatı geçiren birisi olarak şunu söyleyebilirim dalındaki en iyi profesör nokta koyuyorum daha iyisini bulmanız imkansız çok zor bir ameliyat süreci geçirdim ama doktorum ilgi ve alakası ile neredeyse tamamen görme kaybı olan gözümü tekrar sağlığına kavuşturdu çok iyi hatırlıyorum sabah erken gitmiştim moralim cok bozuktu ama ali osman beyin desteği ve ilgisiyle rahatladim.çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla

Prf osman bey hakkında söylenecek tek kelime var,MUHTEŞEM......sanırım kendisine 24 saat yetmiyordur ALLAH keşke herkese onun enerjisini onun çalışma azmini verse kendisine çok teşekkür ediyorum..

prof. ali osman saatçi çok saygı duyulası, çok enerjik, mesleğinin hakkını veren, beni tekrar hayata bağlayan insandır. az konuşur, çok çalışır. işini iyi yapar. hala gözlerim onun sayesinde görüyor. sabahın 5'inde koridorlarda görürsünüz onu. böyle insanlar maalesef ülkemizde çok az. allah ondan razı olsun. hakkını ödeyemem. şimdi hala doktorlar hayret içindeler. o ameliyatı olup da bu derece iyi görmemi "mucize" olarak nitelendiriyorlar.

Retinopati tedavim süresince bana elinden gelenin en iyisini yapan ve yoğun çaba gösteren Sayın Prof. Dr. Ali Osman Saatçi'ye çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

O kadar doktor gezdim bir tanesi bile teşhis koyamadı. Son olarak Ali Osman Hocama gittim ve kendisine muayene oldum. Teşhisim Harada Sendromu koyuldu. Hemen müdahale etti ve ilaç tedavisine başladık. Sonucu ise mükemmel. 13 yıldan beri rahatım. Eğer Ali Hocam ile tanışmamış olsam belki şu anda kördüm. Kendisine minnettarım. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Şu anda hiçbir sıkıntım yok ama randevu alıp, eğer hocam kabul ederse, kendisini tekrar ziyaret etmek istiyorum.

O bir bilim insanı . Beş yıl arayla ayrı ayrı iki gozümü de ameliyat etti ( retina dekolmanı ) .O insan olmasaydı belkide şimdi kör düm . Buna rağmen kendisiyle yeteri kadar konuşma imkanım olmadı , daha doğrusu konuşmaya cesaret edemedim ve utandım , meşkuliyetinden dolayı . ELLİALTI YAŞINDAYIM SABAHIN YEDİSİNDE ÜNİVERSİTE HASTAHANESİNDE BİR PROFÖSÖRÜ İLK DEFA GÖRÜYORUM . Daha sekreterler ve hastabakıcılar bile yokken OSMAN HOCA orada idi . O saatte hastaları ve oğrencileri ile ilgileniyordu ( yüzlerce kişi ) .OSMAN HOCA hastaları ve öğrencileri için , İDEALİST BİR SİMGE . ATATÜRK bunu kastetmiş , '' BENİ TÜRK TABİPLERE BIRAKINIZ '' diye . Çok yaşa OSMAN HOCA .

Hastalığımla ilgili olarak gitmediğim Doktor kalmadı ve kimse teşhis koyamadı, en son olarak Ali Osman hocama gittim ve hemen muayeye aldı, muayene esnasında tek bakışta benim hastalığımın yani HARADA sendromu teşhisini koydu ve hemen müdahale ederek ilaç tedavisini gerçekleştirdi ve sonuç çok olumlu oldu, 13 yıldır hiç bir problemim yok, hocam olmasaydı belki şu anda kör idim, Allah razı olsun, kendisine minnettarım. Allah başımızdan eksik etmesin. Gözlerimden hiç bir şikayetim yok ama uzun süredir hocama uğramadım, randevu alıp kabul ederlerse ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.

şüphesiz alanında en ii, basarılı olan doktorlardan bırı.sizin gıbı doktorları Allah basımızdan eksık etmesın.saygılarımla

Profili düzenle veya yönet