Tıbbi Onkoloji Randevusu
Meme Kanseri,
Akciğer Kanseri,
Prostat Kanseri
ha...n
Bir süre önce akciğer kanseri teşhisi aldım.Basta cok zorlandim.Doktor arayısı icerisine girdigimde bi yakinımın tavsiyesi üzerine ali hocamla tanıstım.Doktorumun sayesinde umutlu kaldım.Tedavi sürecim boyunca herseyin detayını anlattı,moral verdi.Şuan kendimi daha iyi hissediyorum doktoruma ve ekibine minnettarım.Saglik cok önemli.
Ali Süner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Süner, Tıbbi Onkoloji. Size Ali Süner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Onkoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
Ali Süner adresi nerede?Ali Süner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Süner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Süner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Süner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Süner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Süner hangi dilleri konuşuyor?Ali Süner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Süner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Süner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Süner hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Süner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ali Süner hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Süner, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ali Süner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Onkologlar
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Onkologlar