ma...n
5 yıl Yalova’da oturmuş biri olarak Ali beye rahatsızlığım dolayısıyla gittim rahatsızlığımı tanımı ve müdahelesi ilgisi son derece yerinde.şuan Yalova dışındayım ama inş fırsat bulup hocama tekrar görünmek istiyorum.saygılar kolaylıklar diliyorum Hocam.mahmut akman
mi...r
mesleğinin hakkını veren bir doktor yalova halkı için büyük bir şans ALLAH böyle doktorlarımızın sayısını artırsın hastalığımın teşhisini koydu inşaallah sağlığımada kavuşurum ALLAH ondan razı olsun hemşerim olduğu içinde gurur duyuyorum
h....h
Ali Bey ve ekibine ,Yalova Devlet Hastanesine sonsuz teşekkürler.Tedavideki isabetli kararları ,kararlılığı ile teşhise ulaşarak annemi ayağa kaldırdınız.Dileğim diğer Hastanelerde de böyle güzel gurur verici ekiplerin çalışması.
z....t
Annem böbrek hastası. Doktor Bey hakkında her zaman övgüyle bahsediyor. Annem ve Yalovallılar için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Ben de annem ve şahsım adına kensine çok teşekkür ediyorum.
me...l
doktorumu seviyorum bu kış hastalandım ve beni tedavi etti hala kontrolü altındayım yaklaşımı çok sevecen hastalarıyla güzel iletişim kuruyo burdan kendisine çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum tşklr ali taş..
se...t
Öncellikle Ali Beye çok teşekkür ederim.. çok iyi bir hekim kendisi ben kolay kolay doktora gitmem ama kendisi benim dilimden anlıyor.. Ona her konuda güveniyorum.. Herkese tavsiye ederim.. Keşke yalovadaki muayanesini kapamasaydı.. :))
mu...u
Bence Ali TAŞ hastahanede değil dünyadaki en iyi dr.O 10 numara.Tüm insanlara Ali Bey i öneririm.Onu herkes tanıyor.
şe...n
kendinden emin, hastasına güven veriyor, bendeki hastalığı ilk tespit ve teşhis eden doktor.kendisine teşekkür ediyorum, ancak yoğunluktan sıra bulamıyoruz,bir tane daha Ali Taş'a ihtiyaç var Yalova'da.
su...r
cok ilgili bir doktor yalovada herkes onu tanır yalova da calıstıgı ıcın cok mutluyum
ha...i
10 numara dr
Ali Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Taş, İç Hastalıkları.
Ali Taş adresi nerede?Ali Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahil Mahallesi İzmit Yalova Yolu No:81 Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ali Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Kocaeli İç Hastalıkları Uzmanları