Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı
z.....
Aliye hocam,Güleryüzlü,cana yakın,işinin ehli bir doktor.Kulakta işitme azlığı vardı ve kir oluşmuştu..Antibiyotik tedavisine gerek kalmadan kulağımı temizledi ve işitmem normale döndü..Allah razı olsun sizden hocam..Ayağınıza taş değmesin..Hep varolun..
Muayene teşhis tedavi açısından son derece memnun kaldım. Boğazda yutkunma sorunuyla gitmiştim. Kan tahlilleri sonucunda Antibiyotiğe asla gerek olmadığıni belirtmesi beni rahatlattı. Önerdiği tedaviyle bir hafta içerisinde iyileşme oldu. Ayrıca hastaya olan pozitif yaklaşımı verdiği güven için de kendisine çok teşekkür etmek isterim.
ga...e
Uzun süredir akıntılarım vardı, daha önce bir doktora göründüğümde antibiyotik verip göndermişti. Dün Aliye Hanım'a göründüm ve alerjimin olduğunu öğrendim ve hemen tedavime başlandı. Hastalarla iletişimi çok iyi, işini severek yaptığı belli. Çok kibar, çok ilgili, çok saygılı ve belli ki işinin uzmanı. Normalde sosyal medyada pek yorum yapmam bu siteyi de tedavi öncesinde araştırma yaparken buldum, kendisinden gerçekten memnun kaldığım için yorum yapma kararı aldım. Aliye Hanım'a ilgisinden dolayı çok teşekkürler.
sş...ş
Doktor hanım bugün beni muayene etti.Daha önce vertigo teşhisi konulmuştu,ayrıntılı muayeneden çok memnun kaldım.Hasta psikolojisinden anlayan, hastalığı güzel güzel açıklayan,hastayı dinleyen ve gerçekten iletişimi kuvvetli bir doktor.Ayrıca insanî ve sevecen bir tavrı var,müşfik buldum,bundan da memnun oldum diyebilirim.Kendisi burayı okuyor mudur bilemem ancan buradan da teşekkür etmek isterim.Geleceğe dair umutlarımı artırıyor böyle insanları görmek...
al...s
Hem medikal hem de paramedikal acidan cok iyi birisi.
Aliye Filiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Filiz, Kulak Burun Boğaz.
Aliye Filiz adresi nerede?Aliye Filiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134 Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Filiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Filiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aliye Filiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Filiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Filiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aliye Filiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aliye Filiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya Kulak Burun Boğaz Doktorları