nu...
Tek kelime ile "Hayatımı kurtardı".
başlangıç safhasında olan bir lezyonu görerek hemen gerekli ameliyatı yapabilecek en iyi cerraha beni yönlendirdi. Önce ve sonrasında dikkatli takibi ve tavsiyeleri ile hayatımı kurtardı. Ayrıca midemde de 3 ayrı sorunu görerek başarıyla ve kısa sürede iyileştirdi. Gata gibi bir değerli okuldan olmasının yanı sıra kendi özellikleri ile de ülkemiz çapında iyi bir doktor olduguna şahidim. Kolonoskopileri de inanılmaz kolay geçiyor.
se...u
bodrumda hastasıydım.ülseratif kolit teşhisimi koydu.çok başarılı bir tedavi süreci geçirdik.doktorluğu ve insanlığı hayranlık vericidir,unutulmazdır.kendisine her daim teşekkür ederim.
mu...ş
tedavi konusunda bence çok iyidir yakınlarıma tavsiye ederim
gl...z
mesleğinde gayet başarılı hastasına güven veriyor
Alp Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alp Günay, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları.
Alp Günay adresi nerede?Alp Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alp Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alp Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alp Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alp Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alp Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alp Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Alp Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.