Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
X-Ray
Çocuk beslenme
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
b....d
Yenidoğan oğlum için Alper hocama gittim.İlk bebeğim olduğu için her sorduğum soruya cevap verdi.Hep Alper hocama gelmeyi düşünüyorum.
el...
Bugün 2 buçuk yaşındaki kızımı götürdüm ve ilk kez tanıştık Alper Bey ile.Odasına girdiğimiz anda enerjisi ile bizi rahatlattı sonuçta stresli gidiyoruz. Aynı zamanda güler yüzü, detaylı soruları, ilgisi,tavsiyeleri, kızıma yaklaşımı ve sabrı çok iyi.(kızım ağzını açmak istemedi muayene için korktu ağladı ve dakikalarca bekledi ikna etti asla zorlamadı) Ayrıca anneyi,babayı dinleyen ve anlayan bir doktor çünkü odadan çıktığımda kendimde bir psikoloğa gitmiş kadar rahatladım. Ve okadar yerinde tedavi vermiş ki bu akşam ilk kullanımda kızım mışıl mışıl öksürmeden uyudu Kızımın sık idrara çıktığını duyduğu anda idrar tahlili istedi ki ben bunu uyku bozukluğundan dolayı anlatıyordum yani bizi gerçek anlamda dinledi
ha...a
Alper hocama iyiki başvurmuşuz ,kendisi alanında çok iyi bir hekim çok sevecen memnun kaldık yüksek cpr olduğu için 4 gün hastanede yattım çok iyi ilgilendi.
z.....
Yenidoğan bebişimizin kontrolleri için başvurduk kendisine kendisi güleryüzlü samimi ne sorsak cevap veren ilgili bir doktor
ak...a
Alper Bey, güleryüzlü bir doktor. Birkac doktor denememizden sonra kendisi ile geçte olsa tanıstık ve kendisi ile devam ediyoruz. İlgisi,bilgisi, samimiyeti nedeni ile devam edeceğiz. Bugüne kadar ağır bir hastalık geçirmedik, ancak AD vardı ve kendisinin tavsiyeleri ile durumumuz iyileşti. Teşekkür ediyorum.
Hasta
O kadar ilgili,bilgili ve bir o kadarda güler yüzlü bir doktor ki ne kadar teşekkür etsek az.Bebegim viral enfeksiyon geçirdi ve şiddetli öksürük vardı randevu bulamadım hiç bir yerde kendisi bizi yoğunluğuna rağmen kabul etti ve uyguladığı tedavi sayesinde iki günde tamamen geçti öksürüğümüz .İyiki var ve yakınımızda.sonsuz teşekkürler
g....b
Doktor bey çok ilgili çok bilgili ben çok memnun kaldım ishal ates kusma ile gittik 3 gün hastanede yattik bomba gibi çıktık. Sürekli geldi kontrol için her konuda bilgi verdi. Çok teşekkür ederim kendisine.
el...ç
Erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan bebeğim hakkında bizi hergün detaylıca bilgilendirdi. Durumu kötüye gittiğinde bizimle üzüldü ve iyi haberler aldığımız da bizim kadar sevindi. Bebeğim yoğun bakımda çıktıktan sonrada tüm kontrollerde hep çok ilgiliydi. Aynı zamanda büyük kızımın da kontrollerini yaptırdığımızda kızıma alerji teşhisi koyarak çok sık hasta olan kızımı gerekli tedavi ve önlemleri uyguladı. Bir doktor böyle olmalı. Ne yazıkki artık aynı şehirde değiliz. Emeklerinden ilgisinden dolayı Alper beye teşekkür ederiz.
p....ü
7 aylik oglumla covid sonrasi kontrole gittik ilgili guleryuzlu bir tutumla detayli olarak bilmemiz gereken her seyi anlatti, tahlil sonuclarimizi daha sonra telefondan da bilgilendirme yapti daha ne olsun tesekkur ediyoruz
Alper Akay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Akay, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Alper Akay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Alper Akay adresi nerede?Alper Akay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Akay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Akay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Akay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Akay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alper Akay hangi dilleri konuşuyor?Alper Akay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Akay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Akay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Akay hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Alper Akay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Akay hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Akay, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Alper Akay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla