Abdominoplasti
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Ayaktan Ele Parmak Nakli
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Ağrı Pompası
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Mikropigmentasyon
PRP
PRP Saç Tedavisi
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
X-Ray
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
be....
48 yaşındayım takdir edersiniz ki hayatım boyunca bir çok tedavi gördüm,doktorlarımızın hepsi çok değerli ancak ilk defa bir doktor için görüş yazma gereği hissettim,Alper Bey duruşu,bilgisi,tecrübesi,mütevaziligı,net ve açık oluşu ve en önemlisi bilgi ,tecrübe ile insani değerlerini birleştirmiş olarak bunu insanların gözüne sokmayacak şekilde sin derece mutevazilikla hissettiren son derece değerli bir insan ve çok çok iyi bir doktor.Kaldı ki 2 gün önce elimden alınan kist sonrasında bir tek ağrı kesici bile icmememe rağmen şu an bu yazıları aynı elimle yazıyorum,bu bile çok şeyi anlatmaya yeter diye düşünüyorum, kendisi bence Bursa için çok büyük bir değer, kendisini tebrik ediyorum ,başarıları daim olsun....
he...i
El bileğimde kitleler vardı. Uzun araştırmalar sonucu Alper beye ulaştım .açıklayıcı ve yapılacak işlemi ve olası sonuçlarda konsültasyon ile ilgili bilgi verdi. Biyopsi ve sonraki durumları da aktardı. Sürecimiz çok iyi geçti. Çevreme de öneriyorum.
ha....
Dr. Alper Aksoy’a teşhis ve tedavi sürecindeki ilgi ve desteği olumluydu. Sol el dördüncü parmak tendon kopması nedeniyle kendisine ulaştım. Teşhis ve tedavi süreci Ile ilgili verdiği gücen verici açıklamaları beni mutlu etti.
ya...n
Bundan 12 sene önce falan kopan parmağımı tedavi etti Alper Bey hiç kullanamam sandığım parmağım diğerlerinden farksız muhteşem bir doktor
n....d
Geçirdiğim kaza sonrası ilk ameliyatiyla yaramı temizledi. Ve ikinci ameliyatında deri grefti yaptı sonrasında pansuman ve kontrollerinde çok ilgili davrandı. İşini güzel yapan ve yaptığı işin arkasında olan bir doktor. Sorduğunuz sorulara en açıklayıcı şekilde cevap veriyor kafanızda soru işareti kalmıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası süreç ile ilgili bilgilendirmeyi hastanın kendisine anlatıyor. Çok memnun kaldım.
Doktor beyle arastirmalarim sonucunda buldum parmagimda tendon sinir kopması vardı parmağım ortadan ikiye ayrılmıştı iki demir arasında kalmıştı ben parmagimdam vazgecmisken o beni teselli etti ve ameliyat oldum bir ay içinde çok güzel bir süreç yönetti ve parmağımı geri kazandırdı şimdi ise fizik tedavi süreciyle devam ediyorum gerçekten herşey için teşekkür ederim alanında çok iyi bir hekim
Hasta
Alper Hocam sizi geçirdiğim iş kazası sebebiyle tanıdım,parmağım kopuk halde Hastanenize geldim,Hastane kapısında karşılayıp anında müdahale etmeniz,benim parmağımdan vazgeçmeyi göze almışken sizin kendinden emin sözleriniz kararınız benim bütün fikrimi değiştirdi.Belki bir mucizeydi bilmiyorum ama o mucize Önce Allah sonra ise sizin sayenizde gerçek oldu,Ameliyat sonrası ise Bütün Hastane ekibinizden Allah binlerce kez razı olsun bütün ekip herkes mükemmel insanlarsınız
Rabbim zorda kalan herkesin imdadına sizingibi doktor ve ekip ve Hastane umut ışığı olsun inşallah
Çoooookk Çok Çok Teşekkür ediyorum
Zekeriya YILMAZ
Hasta
İş kazası sonucu kolumda 10 cm kesik vardı tentonlar ve sinirlerim zarar görmüştü bu sebeple hocamla tanıştık tedavinin üstünden bir buçuk sene geçti hocam size minnettarım
mu...
Murat ar , daha evvel iş kazası geçirmiş umutsuz olan parmaklarımı 3 defa ameliyat ederek normal hale getirdi ,sonrasında yağ bezesi ameliyatimida sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi kendisine teşekkür ediyorum ilgi alakasindan dolayı , bu vesile ile tüm doktorların tıp bayramını kutluyorum.
ay...
Saygıdeğer Hocam annemin yüzük parmağında yüzükle geçirdiği kaza sonucu özel konur cerrahi tıp merkezine Balıkesir Edremit ten sevk edildik Alper hocamız ameliyatı kabul etti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Hocamızın ekibine hastane çalışanların hepsine çok teşekkür ederiz. İyiki varsınız
Alper Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Aksoy, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Alper Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Kozmetik Cerrahi, Göz Kapağı Estetiği, X-Ray, Meme Estetiği, Ağrı Pompası, Ultrason Destekli Lipoplasti, Botoks Enjeksiyonu, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Esd (Sedimantasyon).
Alper Aksoy adresi nerede?Alper Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeydehanım Caddesi No:12/1 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Alper Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Alper Aksoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Aksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Alper Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra