Beyin Sapı Odyometrisi
Kulak Tüpü Takılması
Otoakustik Emisyon
Robotik Cerrahi
Kent Kbb Merkezi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
aa...k
1.5 ay önce burun estetigi oldum, inanılmaz dogal bir burun yaptı Alper hocam. Henüz çok yeni olmasına ve şişlik olmasına rağmen çevremde hiç kimse estetik olduğunu anlamıyor. Üstelik kendi burnum da oldukça karakterli bir burun olmasına rağmen.. inanılmaz sakin, redaksiyon, işine hakim.. oğlumun kulak ameliyatino da kendisine yaptırdık. İyi ki tanımışız, denk gelmişiz..
öz...
3.5 yaşındaki oğlum Uygar ın geniz eti ve kulağa tüp takılma operasyonu için Dr.Alper Bey e başvurduk.Ayrıntılı muayene ve açıklayıcı bilgiler doğrultusunda operasyon kararı alındı.
Hangi doktor diye düşünen varsa buradan özellikleri belirtmek isterim ki Alper Bey e evladınızı gözü kapalı teslim edebilirsiniz.Doktor Bey in tıbbi bilgisinin yanında insani yönü ve iletişimi mükemmel.
Sabah 09.00 da ameliyata alındık ve o akşam oğlumla evde maç yaptık,yani o kadar konforlu bir ameliyat geçirdik.
İyi ki varsınız.
se...n
Şubat 2022 de kendisine işitme kaybı olan sol kulağımdan ameliyat oldum. Ama ameliyatım olumsuz geçti. Sadece işitme kaybı olan kulağıma dert üstüne dert eklendi. İşitmem düzelmediği gibi kulağımın içini sürekli doluymuş gibi hissediyorum ve çınlamada başladı. Keşke hiç olmasaydım bu ameliyatı. Gerçekten çok kötü bir durum. Hem hasta hem doktor için. Alper hoca yardımcı olmaya çalıştı elinden geleni yapmaya çalıştı ama olmadı maalesef. İnsanlığına emeğine gayretine ve ilgisine en ufak lafım yok ama sonuç olarak başarısız ve dert üstüne dert ekleyen bir ameliyatım oldu. Emekleri ve gayreti için genede teşekkür ederim.
ec...n
3 ay önce Alper Hocama ESC -Konka-Deviasyon operasyonu oldum. Burun tıkanıklığım geçti, nefes kalitem çok arttı.Hastalarına karşı o kadar ilgili ve dürüst ki Allah razı olsun kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz açıklıkla yanıtlar Alper hoca. İşini seven ve hakkıyla yapan bir hekim. Ayrıca ben önceden başarısız bir burun ameliyatı geçirmiştim önceki ameliyatımı yapan doktor yüzünden nefes almam çok kötüleşmişti anotomik yapısını bozmuştu eski doktor, Alper hocam sıkıntılı yapıları düzeltti ve zor bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.Ameliyat sonrasında da sağolsun titizlikle kontrolleri yapıyor.
ay...
6 Yaşındaki kızımın geniz eti ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Alper Hocama teşekkürü borç bilirim. İşinin ehli olduğu kadar çocuklarla iletişim becerisi de çok yüksek. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş.
d....y
Alper hocama yeğenim in tavsiyesi ile gittim.1 aydan fazla yaşadığım ve daha önce gittiğim başka KBB hekimilerinin gideremedigi Vertigo şikayetimi 1manevra ile iyileştirdi..etik değerlerine bağlı ,ilgili ,hasta ile empati mukemmel,ve işinin ehli bir uzmanKent KBB polikliniğinden de çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum.Alper hocama teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum
de...
Alper hoca gerçekten doktorluğun hakkını veren sayılı kişilerden.Annemin sinüsüt ameliyatını yaptı ve tedavi sürecinde çok iyi ilgilendi.Bugün son kez gittik ve Alper hocayı gerçekten çok özleyeceğiz yolu açık olsun inşallah başarılar dilerim..
m....g
Polip ve eğri septum tanısıyla Alper hocamıza başvurduk. Gerek ilgisi, gerek deneyimiyle bu zor ameliyatı komplikasyonsuz şekilde atlattım. İyileşme süreci bitince çok rahat ettim. Burdan teşekkürlerimizi sunuyorum imkanı olan herkese tavsiye ediyorum.
er...z
Alper Hocam eşimin burun ve oğlumun genizeti ameliyatını yaptı. Mükemmel bir insan. Ameliyatlar öncesi ve sonrası elinden gelen ilgiyi ve alakayı gösterdiği için çok teşekkür ederim. KBB ile ilgili en ufak sıkıntımızda hemen Alper hocanın yanına gidiyoruz. Aile doktorumuz gibi oldu kendisi. Kesinlikle tavsiye edyorum
g.....
3.5 yaşındaki Oğlum geceleri horluyor,süreki dönüyor,göz çukurlarına kadar terliyordu.Alper beye ulaştığımızda %90 tıkalı geniz etimiz oldugunu öğrenik. Önce sprey tedavisi denedik. Sprey kullanırken sıkıntımız oldukça azalıyor fakat spreyı bıraktıgımızda takrar başa dönüyorduk. Bunun üzerine Alper hocam ameliyat önderdi ;fakat biz cesaret edemedik. Birkaç ay daha bir Ümit geniz etinin küçülmesini bekledik.Bir süre sonra geceleri sürekli ardı ardına sprey kullanan,çocuğu rahat nefes alsın diye uyuyamayan bir anneye dönüştüğümü ve genzi etine dair ne varsa internette okuduğumu belirtmeliyim. Burada az mı yorumları okudum :) .Gecelerimize bir de uyku hareket bozuklukları da (uyurken baş sallama,tekmeler atma vs) eklenince tekrardan Alper hocama gittik ve muayenenin ertesi günü için ameliyat kararı aldık. Oğlumun gidip gelmesi sadece 35-40 dk buldu. Hocamız her aşamamızda bize bilgi verdi. Aynı gün akşam çıktık.bu hafta kontrolümüzü olduk ve çok şükür herşey yolunda.Buradaki yorumları okuyan pek çok kaygılı anne olduğundan eminim:) ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Alper hocama rahatlıkla güvenebilirsiniz. Alper hocama sonsuz teşekkürler;kendisi artık ailemizin doktoru
H. Alper Şenkal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Alper Şenkal, Kulak Burun Boğaz. Size H. Alper Şenkal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Geniz Eti Ameliyatı, Glossektomi, Hemiglossektomi, Beyin Sapı Odyometrisi, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Kulak Tüpü Takılması, Otoakustik Emisyon, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Botoks.
H. Alper Şenkal adresi nerede?H. Alper Şenkal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgutreis Caddesi No:25 Tandoğan Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Alper Şenkal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Alper Şenkal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Alper Şenkal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Alper Şenkal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
H. Alper Şenkal hangi dilleri konuşuyor?H. Alper Şenkal ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
H. Alper Şenkal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Alper Şenkal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H. Alper Şenkal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H. Alper Şenkal hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, H. Alper Şenkal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları