Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Karın Germe
Op. Dr. Alperen Tekin
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kulak Estetiği
Op. Dr. Alperen Tekin
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Liposuction
Çene Estetiği
İp Askılama
İple Yüz Germe
se...
Bi tanıdığım vasıtası ile kendisi ile iletişime geçtim. Yaptığımız görüşme esnasında o kadar detaylı bilgi ve güven verdi ki operasyon için tereddüt etmeden karar verdim. Gerek operasyon sürecinde ve sonrasın da kendisi sürekli her süreci birebir takip esip ilgi alaka gösterdi . Geçirdiğim burun ameliyatından sonra çıkan sonuç doğru karar verdiğimin kesin kanıtı oldu. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim harika bir cerrah ve mükemmel insan.
Alperen Bey ile yollarımız iyi ki kesişmiş. Ameliyat öncesi çok çok endişeliydim. Kendisi tüm süreci anlatarak bütün endişelerimi giderdi. Karın germe ve liposakşın yaptırdım. Süreç de aynen kendisinin anlattığı şekilde ilerledi. Ameliyat sonrasında da çok ilgili davrandı. Aynaya baktığımda gördüğüm görüntüyü Alperen Bey’e borçluyum. Herkese tavsiye ederim
gi...m
Meme küçültme ameliyatı için çok düşünmüştüm ama alperen hocamla görüştükten sonra kendimi ona şüphesiz emanet ettim. Hala iyileşme sürecindeyim tabi bu süreçte bile hiç yalnız bırakmıyor alperen hocamHayatıma dokunduğunuz için
na....
doktor alperen bey, işinde bir numaradır. hastasının düşüncelerine önem veren, ilgili ve alakalı ve samimi bir doktor. uyluk kısmımda kilo vermemden kaynaklı sarkma vardı. ilk zamanlar pek önemsemesem de sonradan gözüme batmaya başladı. alperen bey’i buldum ve kendisine uyluk germe ameliyatı için ulaştım. alperen bey, uyluk germe ameliyatı ile ilgili olan tüm sorularımı sabırla dinledi, saygılı ve gayet açık bir şekilde cevapladı. uyluk germe ameliyatından çok memnun kaldım. bacaklarım toparlandı ve orantılı oldu. ameliyattan sonra da benimle ilgilendi. kendisi başarılı bir cerrah. alperen bey’i tercih ettiğim için çok mutluyum. aklınızda şüphe olmadan alperen bey’i tercih edebilirsiniz.
Yüzümde göz ile kulak arasında önce sivilce gibi birşey çıktı ve baya büyüdü. Yağ bezesi olduğunu operasyonla alınması gerektiğini söylediler. 5 sene önce memleketimde burun estetiği ameliyatı yapan plastik cerrah onu da alacağını söyledi ve aldı ancak yeniden büyümeye başladı. Bu arada ben tıp fakültesini kazanıp istanbula gelmiştim şuan 3. Sınıf öğrencisiyim geçen kış Alperen Hocama büyüyen kist için göründüm ve ameliyat ile kisti alıp çevre duvarını yeniden çıkmaması için itinalı bir şekilde temizledi. Şuan iyileşti ve hiç bir büyüme yok. İz hiç belli değil ama Alperen hocam zaten hiç iz kalmaz diyene inanma demişti ve yara iyileşme süreci içinde bakımı ve süreceğim kremlar hakkımda ayrıntılı bilgi verdi. Belli belirsiz bir iz ile süreci tamamladım. keşke burun ameliyatımı da o yapsaydı hasta bilgilendirmesi, operasyon öncesi ve sonrası ilgisi çok farklı benim için bir örnek oldu
bi...a
Doktor bey’e yakın zamanda meme küçültme ameliyatı oldum. Uzun süredir ertelediğim ve korktuğum bir operasyondu. Operasyondan çok memnun kaldım. Sayesinde sırt ve boyun ağrım bitti, özgüvenimi geri kazandım. Kendisine minnettarım.
m....c
Alperen hocama 2017 yılında burnumu yaptırdım ve bu şekilde yollarımız kesişti. Herkes burnumu çok beğeniyor hem doğal hem kalkık olması sebebiyle, ayrıca önemli olan ameliyattan sonraki süreçte detaylı bir şekilde ilgilendi ve ellerini üzerimden çekmedi. İyi ki var. Yeni kliniğiyle mutsuz olduğunuz tüm hatlarınızı güzelleştirecektie
be...a
Yüz bölgeme botoks yaptırdım o kadar güzel oldu ki hem doğal bir görünüm hem de ışıltı kattı bana . Doktor bey işlem öncesinde işlemde ve sonrasında o kadar kibardı ki daha önce başka yere yaptırmıştım ağrıdan dayanamamıştım. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum :)
b....d
Görüşmeye gittim beni çok güzel karşıladı kendisine Jinekomasti ameliyatı oldum her şey mükemmeldi hasta olarak kendimi inanılmaz iyi hissettim doktorum çok pozitif bir insan ameliyat korkularımı beni motive ederek giderdi..herkese tavsiye ediyorum için rahat bir şekilde ameliyat olabilirsiniz iyi ki Dr.Alperen beyi tanıdım
ma...
İstanbul'da birçok doktorla görüştüm, ancak Alperen Tekin'i tercih ettim. Sorularıma net cevaplar verdi, ameliyat ve iyileşme sürecini detaylıca anlattı. Güvenim tam. Ayrıca, klinikte dudak dolgusu ve mezoterapi yaptırdım, sonuçtan çok memnun kaldım. Dudaklarım doğal görünüyor. Ameliyatımı da kesinlikle bu doktorda yaptıracağım.
Alperen Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alperen Tekin, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Alperen Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lokal Anestezi, Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Boyun Germe, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Göz Kapağı Germe, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın).
Alperen Tekin adresi nerede?Alperen Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye, Noter Sk. Lütfiye Hanım Apartmanı No: 21 Daire: 9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alperen Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alperen Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alperen Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alperen Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Alperen Tekin hangi dilleri konuşuyor?Alperen Tekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alperen Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alperen Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alperen Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Alperen Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alperen Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?Alperen Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra