Dr. Alptekin Alagöz, A Life Hospital' sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut 06790

• Sigortası olan hastalar

• B

Alptekin hocam ile yollarımız 27. Haftata kesişti tayine gelmemiz üzerine tanıştık . Bu süreçten doğum sürecine kadar mükemmel deneyimi ve bilgisiyle bizi hep aydınlattı gece gündüz demeden her saniye sorduğumuz sorulara saat fark etmeksizin cevap verdi. ilk doğumum olmasına rağmen bana espirili ve çok rahat bir şekilde doğum sürecimi geçirmemi aşırı derecede destekledi . Doğum anında benimle kurduğu iletişim bağı çok güzel ve rahatlatıcıydı. Ayrıca Eli çok hafif toparlanma sürecimde etkisi çok büyük oldu . Doğum sonrası odamızı sık sık ziyaret edip beni ve bebeği sürekli takip etti . Mükemmel bir yol izlenimi ile benim gibi ilk doğum korkusu olan herkesin doktor aramasına gerek yok . Direk herkes gönül rahatlığı ile ALPTEKİN ALAGÖZ hocamı tercih edebilir ALPTEKİN HOCAMA VE EKİBİNE MİNNETTARIZ …BÜYÜK AİLESİ….

• A Life Hospital Sağlık Grubu Sezeryan Doğum  •

Alptekin hocayla denk geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendisiyle gebeliğimin başında tanıştık ve 9 ay boyunca süreci beraber devam ettirdik. Gerek gebelik sürecimde gerekse doğumda sorduğum tüm sorulara içtenlikle cevap vererek aklımdaki tüm soruları cevapladı. Soruları cevaplarken hiç tereddüt etmeden, net bir şekilde cevapladığı için de içim çok rahatladı. Ne kadar iyi bir doktor olduğunu söylemek bana düşmez ama gerçekten tüm muayenelerde ne söylüyorsa hepsini ciddiye aldım ve hepsinde de haklıydı. Bir ultrason cihazı ile harikalar yaratıyor! :) Doğumum da ve sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım. Kadın doğum ve hastalıkları ile ilgili birdaha bir doktora ihtiyacım olsa kesinlikle tercih edeceğim tek insan Alptekin hoca olacaktır. Çevremdekilere büyük bir rahatlıkla tavsiye ediyorum. İyi ki karşılaştık :)

• A Life Hospital Sağlık Grubu Sezeryan Doğum  •

Alptekin hocam gerçekten işini özveri ile yapan, hasta memnuniyetini önemseyen ve iyi iletişim kuran bir doktor. Şimdi yoğunum, başka hastam var, saatim doldu, randevusuz alamam gibi tripleri yok. Eğer bir sorun varsa anında gel bakalım der. Gün içinde iki kez muayene ettiği bile olur. Çok ilgili olmasının yanında bilgili de. Eğitimini iyi almış, farkını belli eden biri. Bir önceki sezeryan ameliyatımla, Alptekin hocamın yaptığı ameliyat arasında bariz farklar vardı. Üstelik devamlı gelip kontrol etti ameliyattan sonra. Muayene sürecimde sıkı takipler yaptı. İlaçlar ve muayeneler konusunda hastanın maddiyatını da düşünen biri. Maddiyat delisi doktorlardan değil. Ben gerçekten işini profesyonel şekilde yapan bir doktorla tanıştım ve kendisine minnettarım. Herkese de öneririm. Zaten farkındaysanız hakkında tek bir kötü yorum dahi yok. İnsanın işini güzel yapması çok değerliymiş. Bir önceki doktorum bana kendimi çok kötü hissettirmişti.Alptekin hocam bana ilaç gibi geldi o doktordan sonra

• A Life Hospital Sağlık Grubu Sezeryan Doğum  •

Alptekin hocamla gebeliğimin 25.haftasında tanıştık kendi doktorum hastaneden ayrılması üzerine mecburi geçiş yaptım iyiki yapmışım denk gelmişim keşke baştan Alptekin hocamla yola çıksaydım o kadar işini seven saygılı bilgili ilgili bir hekim daha görmedim 1.gebeliğimde oluşan travmalı deneyimimi oluşan hasarı Alptekin hocam sayesinde kurtuldum ve yendim muaneler doğum ekibi herşey o kadar güzel ilerledi ki kendimi çok şanslı hissettim böyle bir hekime denk geldiğim için gözü kapalı alife hastanesinde Alptekin Alagöz hocamı herkese öneriyorum ona ve ekibine beni sorunsuz şekilde bebeğime kavuşturdukları için herzaman minnettar olacağım iyiki varsınız

• T

Alptekin hocanın doğum paketi hastasıyım.Benim için uzun ve zor bir yolculuktu.Bu yolculukta Alptekin hocam bana çok destek oldu. Prensesimi sağlıcakla kucağıma almamda emeği çoktur. Hakkını ödeyemem.

• A Life Hospital Sağlık Grubu Normal (Vajinal) Doğum  •

• N

Gebeliğimin 20. haftasında Alptekin beyle takibimiz başladı. İlk doğumum travmalarla dolu bir sezaryen ameliyatı idi ( 3gün ayağa kalkamamıştım) bu doğumumda da aynı şeyleri yaşama korkusu vardı. Hocama Maşallah öyle bir sezaryen ameliyatı gerçekleştirdi ki normal doğum yapmış gibiydim Benim için çok güzel bir süreçti. Alptekin hocamın beyefendiliği sakinliği ve güler yüzü ayrıca takdir edilmesi gereken özelliklerinden

• F

MAYIS 2023'TE APTEKİN HOCAM SEZARYEN İLE DOĞUMUMU GERÇEKLEŞTİRDİ. İLK DOĞUMUM NORMALDİ BUNDAN KORKUYORDUM FAKAT YANILMIŞIM. GERÇEKTEN İŞİNDE PROFESYONEL YARIM SAATTE AMELİYATTAN ÇIKTIM VE DİKİŞLERDE HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM. İYİ Kİ SİZİNLE YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ CANIM DOKTORUM. A LİFE ETİMESGUTTA GERÇEKLEŞTİ DOĞUMUM.

• I

Çok bilgili,deneyimli gerçekten dolu dolu bir doktor gebeliğimin 21. Hafta sonrasında Alptekin hocayı tercih ettim keşke daha başlangıçta gitseydim dediğim kafamda soru işareti bırakmayan herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlatan gerçekten nadir doktorlardan bilgisi ilgisi hastaya yaklaşımı donanımıyla iyi ki dedirtiyor hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla seçim yapabilirsiniz.

• A Life Hospital Sağlık Grubu Normal Randevu  •

Yıllardır çocuğumuz olmuyordu Alptekin hocam sayesinde şuan 2 aylık hamilemiyim inşallah Rabbim tamamına erdirir. Çok ilgili bilgili güler yüzlü harika bir insan

• A Life Hospital Sağlık Grubu Diğer  •

• N

Kendisini bu sitedeki yorumlar üzerine buldum. Iyi ki gitmişim 8. haftamdan doğuma kadar çok memnun kaldık. Her konuda bilgili ve güleryüzlü bir hekim. Şiddetle tavsiye ederim