Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laparoskopi
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Doğum
fa...n
MAYIS 2023'TE APTEKİN HOCAM SEZARYEN İLE DOĞUMUMU GERÇEKLEŞTİRDİ. İLK DOĞUMUM NORMALDİ BUNDAN KORKUYORDUM FAKAT YANILMIŞIM. GERÇEKTEN İŞİNDE PROFESYONEL YARIM SAATTE AMELİYATTAN ÇIKTIM VE DİKİŞLERDE HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM. İYİ Kİ SİZİNLE YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ CANIM DOKTORUM. A LİFE ETİMESGUTTA GERÇEKLEŞTİ DOĞUMUM.
i̇...
Çok bilgili,deneyimli gerçekten dolu dolu bir doktor gebeliğimin 21. Hafta sonrasında Alptekin hocayı tercih ettim keşke daha başlangıçta gitseydim dediğim kafamda soru işareti bırakmayan herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlatan gerçekten nadir doktorlardan bilgisi ilgisi hastaya yaklaşımı donanımıyla iyi ki dedirtiyor hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla seçim yapabilirsiniz.
Yıllardır çocuğumuz olmuyordu Alptekin hocam sayesinde şuan 2 aylık hamilemiyim inşallah Rabbim tamamına erdirir. Çok ilgili bilgili güler yüzlü harika bir insan
ne...e
Kendisini bu sitedeki yorumlar üzerine buldum. Iyi ki gitmişim 8. haftamdan doğuma kadar çok memnun kaldık. Her konuda bilgili ve güleryüzlü bir hekim. Şiddetle tavsiye ederim
İlk doğumum çok sıkıntılı olmuştu.Tesadüfen buldum Alptekin beyi hamileligim en başından sonuna kadar o kadar ilgiliydi geçmişte yaşamış olduğum bütün kötü tecrübeleri unutturdu Allah binlerce kez razi olsun ondan gönül rahatliligiyla herkese tavsiye ederim...
g.....
Alptekin Hocaya gebelik takibi için gidiyoruz 6,5 aylık olduk.Kendisi bilgili, güler yüzlü ve hastaları ile ilgilenen bir doktor.Ankara'da uzun araştırmalar sonucu kendisi ile tanıştık ve memnunuz inşallah oğlumuzu bize kavuşturacak.
nu....
Polihidroamnios tanısı konan sıkıntılı ve sonu erken görünen bir gebelik yaşadım. İlk gittiğim doktorlar kürtaj kararı vermişken Alptekin bey her gebeliğin farklı olduğunu ihtiyaç halinde müdahale edeceğini söyledi. Rutin kontrollerine gittim. Hastanede asla kalamayacak olan beni 15 gün boyunca daraltmadan hastanede yatırdı ve erkende olsa bebeğimin doğmasını sağladı. 45 günlük yoğun bakım sürecinin ardından nebeğimi sağlıcakla eve getirdik. Doktor seçimimdeki en önemli kriter derdimi anlatabileceğim ve benle aceleye getirmeden durumu tartışacak yol gösterecek bir doktordu Alptekin bey kafamdaki tüm soruları yanıtladı. Yatış verdiği hastaları gece gündüz demeden üşenmeden geldi kontrol etti. Allah kendisinden razı olsun. Sayesinde yavrum hayatta diğer doktorlara kalsa düşer bu çocuk deyip alacaklardı.
ee...5
Sorunlu ve zorlu bir gebelik olarak gördükleri ikizlerimi birçok doktor takip etmek istemezken Alptekin Bey benim için çok büyük bir şanstı.ilgisi, bilgisi ve psikolojik desteği ile onun sayesinde bebeklerimize sağsalim kavuştuk.Konya için kaybedilmemesi ve değer verilmesi gereken bir doktor. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ederiz..
gü...l
bebek hasretimizi ilk denemede dinmesine vesile olan mükemmel ötesi bir insandır . görevini sadece kadın doğumcu oalrak değil adeta bir psikolog desteğiyle tamamlayarak yıldızlandırır.. çok zor bi dönemde bana hep psikolojik destek ile hemde bebeğime kavuşmamada vesile oldu allah binkere razı olsun...
mi...r
insanlığını ve hekimlik bilgilerini maksimum düzeyde hastalarına sunan,sevgi dolu,pırıl pırıl bir insan...
Alptekin Alagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alptekin Alagöz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Alptekin Alagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Randevu, Normal Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Kadın Genital Kanser Taramaları.
Alptekin Alagöz adresi nerede?Alptekin Alagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alptekin Alagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alptekin Alagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alptekin Alagöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alptekin Alagöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alptekin Alagöz hangi dilleri konuşuyor?Alptekin Alagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alptekin Alagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alptekin Alagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alptekin Alagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alptekin Alagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Alptekin Alagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alptekin Alagöz hangi sigortaları kabul ediyor?Alptekin Alagöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Etimesgut bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları