Op. Dr.
Aret Çerçi Özkan
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
İstanbul 1 adres
g....e
Karın germe ameliyatım için birçok de görüşmem sonunda Aret Bey le tanıştım. Kendisi ilk görüşmeden ameliyat sonrasına kadar o kadar ilgili işinin ehli ve kaliteli bir doktorduki hayalimdeki görüntünün daha iyisini elde etmemi sagladı ve ameliyat sonrası öncesiyle gereken ilgiyi hep gösterdi. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz en kaliteli doktor. Aret hocayla bu ameliyattan kesinlikle korkmayın..
ye....
Kendisi bu yaz rinoplasti ameliyatımı yaptı,iyi ki kendisine ameliyat olmusum tüm süreçte çok ilgili ve profesyoneldi bir kez daha ameliyat olmam gerekse tekrar Aret bey’e kendimi emanet ederim kendisi yüzünüze uygun olan burun sekli için mükemmel bir doktor.İyi ki kendisini tanımışım ameliyat sürecinden sonra hiç sıkıntı yaşamadım kendisiyle whatsapp üzerinden sorunsuz iletisim kurabildim.Kesinlikle gözüm kapalı bir sekilde güvendiğim bir uzmansınız her şey için tekrardan teşekkür ederim..
Aret Çerçi Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aret Çerçi Özkan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Aret Çerçi Özkan adresi nerede?Aret Çerçi Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba, İncirli Caddesi Bayrak Apartmanı No:89 D: 7, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aret Çerçi Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aret Çerçi Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aret Çerçi Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aret Çerçi Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aret Çerçi Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aret Çerçi Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aret Çerçi Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra