be...a
Hamileliğimin 25. Haftasında kendisiyle tanıştım, bebeğimin kalbindeki problemi görüp beni yönlendirdi. Dakikalarca bebeği inceliyor, en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor. İyi ki denk gelmişim…
ha...
Her iki doğumumun ve öncesinde de kadın hastalıklarından olan ciddi bir rahatsızlığımın iyileşmesinin kahramanı, güvenebileceğim tek kadın doğum doktorudur. Dürüst ve güvenilir olmasının yanı sıra, hastalarının sorunlarıyla ciddi anlamda ilgili, araştırmacı ve bilim insanı olmasını her daim konuşturan, hem ciddi hem de kafanızdaki tüm soru işaretlerini tek cümlesiyle çözen bir doktordur. Kendimi çok şanslı hissetmiş olup, Allah a hep şükür etmişimdir kendisine denk geldiğim için.
Balıkesir'in açık ara en saygın ve güvenilir kadın hastalıkları doktorudur. Her detayı özenle inceler, yanından kafanızda soru işareti ile çıkmanıza izin vermez. Sorularınıza en anlaşılır şekilde yanıt verir, güler yüzlü ve özenli biridir. Sizi hamilelik öncesi ve sürecinde motive eder, mutsuz edecek olumsuz bir yorumda asla bulunmaz. İşte bu sebeplerden tek tercih sebebim olmuştur. Hamilelik fikri ve yaşadıklarım beni çok yormuştu ama iyi ki Arif Bey karşıma çıktı sayesinde şimdi sağlıkla oğluma kavuşmak için gün sayıyorum.
c....y
İki hamileliğimde de Arif Beyi tercih ettik. Özel muayenehane gibi ayrıntıyla muayene ediyor.Kişiye ve bebeğe özenle yaklaşıyor. Benim için önemli olan bir kriter ;doktorun yanından aklımda soru işareti kalmadan psikolojik olarak rahat çıkmak. Arif Bey işte böyle mükemmel ,işini layıkıyla yapan bir doktor. Allah kendisinden razı olsun.
se...r
Kesinlikle işini çok düzgün yapan hastasını en ince ayrıntısına kadar bilgilendiren güler yüzlü saygın biri hamileliğim boyunca kendisine gittim
oz...n
Sadece isi ile ilgilenir. Bebekte ve annede bir sorun yoksa cok konusmaz. Her deyati inceler. Cok iyi bir doktortur.
si...a
DOKTORUMA İLK KEZ GİTTİM DAHA ÖNCE ÖZELE GİDERDİM DAH İYİSİ OLSUN DİE AMA KESİNLİKLE İLGİ YOKMUŞ ŞİMDİ ANLIYORUM COK MEMNUN KALDIM DOKTOR BEYDEN COK İLGİLİ GÜLER YÜZLÜ BİR DOKTOR.BUNDAN SONRA GÖREV YAPTIGI SÜRECE ARİF BEYİ TERCİH EDERİM.
Arif Gökdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Gökdoğan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Arif Gökdoğan adresi nerede?Arif Gökdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Gökdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Gökdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Gökdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Gökdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Gökdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Gökdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Arif Gökdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları