to...r
Şu anda Aliağa Devlet Hastahanesi'nde, uzman doktor olarak görev yapan Sn. Arife Hilal Yıldız'a hastalarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerimi gönderiyor; 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.
ah...t
çok iyi bir doktor başarılarının devamını dilerim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim kırıkhanda çok başarılı işler yaptı teşekkürler kimse böyle hizmette bulunmuyor kırıkhana biz doktorumuzdan çok memnunuz
me...u
çok iyi biri güleryüzlü hastalara olan yakınlıgıile dört dörtlük bir doktor bana gösterdigi ilgi için çok teşekkur edrim kendisine ben rapor almak için gittim bana çok yardımcı oldu ama rapor alamadım yinede saolsun bir anne gibi davrandı güleryüzlü oluşu hastalarına karşı gösterdigi tavır bütün doktorlara örnek olmasını istiyom kendisine en kısa zamanda ödül verilmesinide isterim bu arada bu saydıgım özellikleri sekreterinede yansıtmış çok iyi bir ikililier:) duam hiç kırıkhan hastenesinden hiç gitmeminiz çok iyi birisiniz
me...u
çok iyi bir doktor insanlara şevkatlı davranışı güleryüzlülüğü insanlara karşı ilgisi bakımından çok mükembel bir hoca sekreteride öyle hocam benimiçin çok ugraştıınız saolun ama olmadı rapor alamadık başka bir doktor olsa bunu yapmazdı diye düşünüyomçok iyisiniz bu özelliginiz her zaman sürer inşallah çok iyi birisiniz sekreterinizde aynı sizin gibi
Arife Hilal Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arife Hilal Yıldız, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Arife Hilal Yıldız adresi nerede?Arife Hilal Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. İnönü Cad. Kırıkhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arife Hilal Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arife Hilal Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arife Hilal Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arife Hilal Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arife Hilal Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arife Hilal Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arife Hilal Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.