Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi
Kurtuluş Mah. İnönü Cad., Kırıkhan
z....
Yaklaşık 10 yıldır safra kesesi taşım vardı, aldirmamakta direniyordum. Son üç aydır ataklar çok sıklaştı ve ağrılar çekilmez olmaya başladı. Geçen yıl Şubat ayında Onur hocaya tesadüfen gittim ve ameliyat olmam gerektiğini, aksi durumda ciddi sorunlar yaşayacağımı söylemişti ama ben olmamak istediğimi söyleyip yine erteledim. Sonrasinda şehir değişikliği yaptım ve bir çok hastaneye gittim, bir çok doktora göründüm hepsi sadece zorluktan bahsetti ilaç verdi gönderdi. Geçen hafta tekrar Hatay'a gelince Onur hocaya ameliyat olmak istediğimi söyledim ve hocam hazırlıklari hemen baslatti. İki gün önce ameliyatimi oldum, hocam ameliyatimin çok zor geçtiğini anlattı, 10 yıldır safra kesesini aldirmamamin daha büyük sorunlara sebep olduğunu anlattı, zorlu bir ameliyat olmuş hocamı çok ugrastirmisim, şimdi çok ama çok iyiyim, iyi ki Onur hocam çıkmış karşıma dün sabah taburcu etti beni, ilgisinin yanı sıra verdiği güven sonsuzdu. Gerçekten çok korkuyordum ve 2.5 saat sürmüş hocamı baya uğraştırdığımı zaten soylemistim. Harika bir hekim, harika bir insan bugün ikinci günün ve hiç ameliyat olmamış gibi rahatım çok teşekkür ediyorum kendisine, iyi ki yollarımız kesişti hocamla, kendisine sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum, övgüler yersiz gerçekten harika bir hekim.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi, Kırıkhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi, Kırıkhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi, toplam 123 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi nerede?Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi adresi Kurtuluş Mah. İnönü Cad. Kırıkhan şeklindedir.