Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Pediatrik Skolyoz Cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Hasta
ayak bileği kırılan oğlumuza tütizlikle ve büyük sabırla yaklaştı . işinin ehli uzman bir hekim arıyorsanız mutlaka can hocayı tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz ..
al...
Armağan bey Kasım ayında kasları gevsemesi için CP'li oğluma botoks operayonu yaptı. Daha önce bu operasyonu başka bir doktorda olmuştuk ve belli birtakım problemler yaşamıştık. Randevumuz esnasinda kendisiyle bu durumu paylaştık ve kaygılarımızdan bahsettik. Kaygılarımızı ortadan kaldıran uzman açıklamaları bizi tatmin etti ve operasyonumuzu gerçekleştirdik. Operasyon sonrası alçılama sürecinde ki en zor bölümü buydu, kendisine daima ulasbildim ve doktorumuz her sorunumuza çözüm üretip, her sorumuza yanit verdi. Tüm bu işlemler sonrası şuan oğlumun kasları mükemmel bir halde kendisine ne kadar dua etsem azdir. Hem iyi bir hekim ve duyarlı bir insan. Cp li bir çocuk için nöroloji takibi kadar önemli olan ortopedi takibi için doktor arayışımız son buldu..
Armağan Can Ulusaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Armağan Can Ulusaloğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Armağan Can Ulusaloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Artroskopik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopik Omurga Kırığı Cerrahisi, Endoskopik Omurga Revizyon Cerrahisi, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Laserasyon Onarımı.
Armağan Can Ulusaloğlu adresi nerede?Armağan Can Ulusaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Armağan Can Ulusaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Armağan Can Ulusaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Armağan Can Ulusaloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Armağan Can Ulusaloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Armağan Can Ulusaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Armağan Can Ulusaloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Armağan Can Ulusaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Armağan Can Ulusaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Armağan Can Ulusaloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Armağan Can Ulusaloğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Armağan Can Ulusaloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları