Allerjik Deri Testleri
PRP
Saç Tedavisi
Yüz Dolgusu
i̇...e
El yanığı için gelindi kaçıncı derece yanık oldugunu dahi söylememiş
gl...t
Bence bi doktorun önce yüzü gülmeli arzu hanım gibi ...küçük bi yara izinin açtığı psikolojımdeki büyük yarayı tedavi etti önce ...sonra tedavime başladı umarım çizikten iz kalmaz her şey güzel olur benim için tıpkı arzu hanım gibi ...tedaviye iyi bir doktorla başlamalı tıpkı yolculuğa iyi bir rota ile başlamak gerektiği gibi...
ak...u
Teşhis ve tedeavi olarak kararları mükemmel, daima tavsiye edebileceğim bir doktor.
se...n
Akne tedavisi için gitmediğim doktor kalmadı ama bir sonuç alamadım.En sonunda tavsiye üzerine Dr Arzu Hanımla tanıştım. Önce yüzümdeki sivilceleri iyileştirdi, sonra sivilce izi ve lekeleri için tedavi uyguladı.Herkes yüzümdeki değişikliği fark etti.Ben de çok mutluyum şimdi.Kendisine çok teşekkür ederim
ay...e
yüzümdeki akne izlerini yok ettiği için kendisine çok teşekkür ederim
Arzu Kaynak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Kaynak, Dermatoloji. Size Arzu Kaynak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lazer Epilasyon, Botoks, Lazerle Yüz Estetiği, Saç Tedavisi, Lazerle Leke Tedavisi, Dudak Dolgusu, Mezoterapi, PRP, Allerjik Deri Testleri.
Arzu Kaynak adresi nerede?Arzu Kaynak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Kaynak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Kaynak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Kaynak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Kaynak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Kaynak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Kaynak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Arzu Kaynak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Kaynak hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Kaynak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.