n....a
Arzu Hanım'a ne yazsam az. Terapileri ile hayata bakış açımı değiştirdi. Beni daha mutlu, daha pozitif bir insan haline getirdi. Hayatta kendi sorumluluğumda olmayan şeyler için endişe etmeyi bırakmamı sağladı ve bunların hiç birini doğrudan yapmadı. Hepsini bana fark ettirerek, beni bilinçlendirerek yaptı. Yani bana balık vermedi, balık tutmayı öğrendim. Çevremdekiler yaptığım seanslardan sonra hep olumlu yöndeki değişimlerimden bahseder oldu. Sayesinde hayat artık benim için bir yük değil, yaşama değer bir alan haline geldi.
g....b
Değerli Dr Arzu Kanra yaşamış olduğum rahatsızlığımda her zaman yanımda olan . Ben tanıyan doğru tedaviyi uyguluyan mumtaz insan işinin uzmanı olan doktoruma sonsuz teşekkürler.
e....g
Eğer kendinizi iyi hissetmiyorsanız ve yaşamı devam ettirmek sizin için çok yorucu ve sıkıntılı bir hale gelmişse, ne yapın ne edin, paranız yoksa biryerlerden bulun, buluşturun ama ordan oraya savrulmadan muhakkak Arzu hanım'la 1 kere bile olsa gidip görüşün. Tedavilerin cevapsız kaldığını düşündüğüm, fiziksel ve bedensel olarak oldukça karışık bir durumda hissettiğim bir zamanda, tanıdığım bir doktor tavsiyesi ile gittim kendisine, hayatta keşkeler kullanmayı sevmiyorum ama Arzu hanım ile daha önce tanışsaydım son dönemim çok daha farklı olabilirdi...Oldukça zeki, sizin ordan oraya savrulmanıza izin vermeyen, hastasını iyi takip eden gerçek bir doktor. Tedavim hala devam ediyor, zor bir dönem geçiriyorum ama sayesinde daha umut doluyum ve bu yolda giderken kendisine çok güveniyorum. Eğer bir psikiyatriste uzun dönem gidiyor, ilaç alıyor ve hala iyi hissetmiyorsanız kaçın ordan, bir çok doktor var araştırın ve size en iyi olacak olanı siz seçin, iyileşememenizin sizinle ilgili olduğuna inandırmalarına sakın izin vermeyin, ben geçte olsa bunu anladım ve şimdi doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.
ma...r
hayatımın dönüm noktası arzugül hanımdır sayesinde hayata bakış açım değişti panik atak rahatsızlığım vardı.vardı diyorum çünkü artık yok ben kurtuldum ve tüm bu tür rahatsızlığı olan yakın uzak herkeze tavsiye ederim arzugül hanıma çok ama çok teşekkür ederim..
Arzugül Kanra Pektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzugül Kanra Pektaş, Psikiyatri.
Arzugül Kanra Pektaş adresi nerede?Arzugül Kanra Pektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
- Valikonağı Cad.No:46/3 Nişantaşı Çeyrekoğlu Apt. Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzugül Kanra Pektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzugül Kanra Pektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzugül Kanra Pektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzugül Kanra Pektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzugül Kanra Pektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzugül Kanra Pektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arzugül Kanra Pektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler