Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı, İskenderun
nu...n
Selamun Aleykum Aşkın Adışen Hocam yürekten tavsiye edebilecegım bir Hekimdir.Allah Razı Olsun muayenehanesine ilk gittigim gün teşhisi koymustu ve bundan önceki doktorlarım bana çok yanlış tanılar koymustu Aşkın Bey fark etmese idi alakası olmayan bir durum boyun fıtıgından ameliyat olacaktım çok şükür onun sayesinde Özel Muayenehanesine giderek bir nebzede olsa saglıgım düzeldi hala onu tercih ediyorum ama bazı nedenlerden dolayı o İskenderundan Antalyaya tasındı Hocam yolunuz bahtınız açık olsun Antalya çok şanslısın öyle bir doktor Şehrinizi Şereflendirdigi için... SAYGILARIMLA HOCAM.
Aşkın Adışen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aşkın Adışen, Göz Hastalıkları.
Aşkın Adışen adresi nerede?Aşkın Adışen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aşkın Adışen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aşkın Adışen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aşkın Adışen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aşkın Adışen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aşkın Adışen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aşkın Adışen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aşkın Adışen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları