Dr. Öğr. Üyesi
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Lipoliz
Meme Onarımı
Meme Protezi
Radyofrekans İle Bölgesel Zayıflama
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
İzsiz Meme Büyütme
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Dr. Öğr. Üyesi Aslı Datlı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi nden uzmanlığını almıştır.
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi nde hastalarına hizmet vermektedir.
u.....
Doktor hanıma burnumdaki ,yanaklarimdaki ve dudak kenarlarındaki benlerimi aldırdım.iyilesme sürecini hem o hemde asistanlari çok iyi takip etti.bir yilim doldu ve izlerim hiç kalmadı.sanki hiç o kocaman benler olmamış gibi.meme ameliyatı sürecim ise bekledigim gibi korkulu olmadı.hemsirelerinin pansumanlari doktor hanımın detaylı bilgileri ve ilgisi sayesinde kolay bi süreç geçirdim
s....c
Dr Aslı Hanım Haziran 2023'te liposuction ve BBL operasyonumu yaptı. Operasyon öncesinde ve sonrasında ekibi ile olan takibi son derece yüksek seviyede. Operasyon sonuçları ise müthiş!
r.....
Aslı hanıma geçen sene göz çevresi estetiği yaptırdım ben yaptığı işlemden ilgisinde çok memnun kaldım ayrıca çok ilgili ve güler yüzlüydü herşey için çok teşekkürler
a ...a
Yaklaşık 3 ay önce Aslı hanıma yüzümle alakalı bir çok cerrahi oldum. Orta yüz germe kaş kaldırma yüze yağ enjeksiyonu ve göz kapakları… aynaya baktığımda çok mutlu ve güzelim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, asistanlarının pansumanla ve ilgileri için teşekkür ederim. Yatış sürecimde ufak tefek aksiliklerde gerek doktor hanım gerek hemşireleri destek oldular. Ve benim için en önemli şey iletişim idi. Ameliyat öncesi de sonrası da sorumlarım için hep iletişime geçebildim. Anlayışı ve enerjisi için ayrıca teşekkür ederim.
ze...
Merhabalar,
Öncelikle samimiyetine ve ilgisine minnettarım her zaman sımsıcak karşılar , hastasını her konuda bilgilendirir. Ben 2 senedir belirli aralıklarla Mezotetapi , botoks , göz altı ışık dolgusu gibi işlemler için gidiyorum ve işlemlerden fazlasıyla memnun kaldım kesinlikle çok doğal duran , dozunda işlemler oluyor. Alanında uzman gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebileceğiniz dünya tatlısı doktorumuz. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim ! Tekrar görüşmek dileğiyle !
Babamın kalp pilinin olduğu yerde yara oluşması sebebiyle Aslı hocaya gittik. Yara yerine flep cerrahisi yaptı. Ameliyat sonrasında hem kendisi hem de ekibi (hemşiremiz ve asistanımız) çok ilgiliydi. Sık sık kontrollerini yaptılar. Sürekli iletisim halindeydik. Aslı hocam alanında gerçekten çok deneyimli ve çok değerli bir hekim. Kendisine ve ekibine verdikleri emekler için çok çok teşekkür ederiz.
di...
Karın germe ve meme ameliyatı oldum. Aslı hocadan çok memnun kaldım gerek ameliyatı gerek ilgisi asistanları herşey mükemmeldi çok teşekkür ederim kendilerine
m....s
Aslı hanımda karın germe ameliyatı oldum 6 ay önce sonuç mükemmel ameliyat sonrası ve öncesi ilgileri harika istediğim zaman iletişime gecebiliyorum bu benim için çok önemliydi.Suan kendime baktıkça keşke daha önce kendisini tanisaymisim diyorum.
m....s
Aslı Hanım’da burun estetiği ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesinde detaylı bilgilendirmesi gerek ameliyat sonrası ilgisiyle çok memnun kaldım. Alanında uzman gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir doktor
de...k
1,5 ay önce karın germe ve meme küçültme ameliyatı oldum ve şuan çok mutluyum yeniden doğum sanki herşey çok güzel geçti çok memnun kaldım teşekkür ediyorum doktoruma asistanlarına iyiki varsınız
Aslı Datlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Datlı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aslı Datlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği, Dolgu, Burun Dolgusu, Dudak ve Yüz Dolgusu.
Aslı Datlı adresi nerede?Aslı Datlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez mahallesi Çukurçeşme Cd. No:57 D:59, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Datlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Datlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Datlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Datlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aslı Datlı hangi dilleri konuşuyor?Aslı Datlı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Datlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Datlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Datlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Aslı Datlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Datlı hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Datlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra