f....d
Düşme sonucunda kalça kemiğim kırıldı. Acil olarak Maslak Acıbadem Hastanesine geldik. Kızımın arkadaşları Ata Can Bey'i tavsiye etmişler. Hemen iletişime geçtik. Sakinliği ve beni yaptığı açıklamalarıyla rahatlattı. Aynı gün ameliyatımı yaptı. Doktor Bey ve ekibi harika insanlar. Burası insanların sağlığına ve huzuruna kavuştuğu yer. Ata Can Bey'in ve ekibinin ameliyattan sonra ilgisi ve tavsiyeleri sayesinde üç hafta bitti. O kadar hızlı iyileşme süreci yaşıyorum ki... Ata Can Bey binlerce teşekkürler. Ekibinize binlerce teşekkürler. İyi ki sizi tanımışım. Ülkemde sizin gibi başarılı, etik doktorların olması büyük bir kazanç. İyi ki varsınız.
ha...k
Yıllarca kolumdaki tenisçi dirseği problemi için çalmadığım kapı kalmamıştı Atacan beyden Allah razı olsun 2015 ten beri sayesinde gayet iyim
ka...n
5 Mart 2021'de annemin sağ diz protez ameliyatını başarı ile gerçekleştirmiş olan bir hekimdir. İlgi ve alakası, hastasını takibi konusunda oldukça memnun kaldık. Bize riskleri ve yapacağı operasyonu detaylı bir şekilde anlattı. Annem ağrılarından kurtuldu. Sadece bir hekim olarak değil insani anlamda da oldukça başarılı bir hocamız. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun.
gü...
Atacan Atalar hocay’ı bana profösör Yener Temelli hoca tavsiye etti. Kim olduğunu araştırın dahi bir hocadır. Atacan Atalar hoca da onun ekibinden . Çapa gibi üniversite hastanesinin dahileri ... Ameliyat öncesi korkunç ağrı hikayeleri okudum dinledim . Hiç ağrı çekmediğim gibi, Atacan hoca uyarmasa askıyı bile kullanmayacaktım. Kas yırtılması, kas sıkışması, ödemitoz vs kol 60 yıl çalışmış, Hergün dua ediyorum. Hastanede bir gün kaldım . Ulaşmak istediğimde hemen ulaştım. Mütavazi alçak gönüllü dünya efendisi bir insan ...Beni bu ağrılardan kurtardığı için kendisine müteşekkirim... iyi ki tanıdım. Kendisine kalbim ile sorunumu ilettim , kendi branjı olmadığı halde ,hemen ilgilendi. Randavümü hallettirdi. Seneye diğer kolumuda inşallah yaptıracağım. Çaresi olan hastalıklar iyi doktorların elinde hayat kalitemizi arttırıyor
ad...s
Atacan hocam ben adem 2002 de kalça kırıgı ve femur başlığı kayması sebebiyle vida takmıştınız Mehmet demir han ile beraber allah sizden bin razı olsun sizin sayenizde yürüyorum gerçekten eliniz öpülücek birisiniz
is...r
Kırılan bileğimi 2 ay dr dr gezerek hoca hoca dolaştım yanlış kaynama ve şiddetli ağrılarım sonucunda en sonunda ATA CAN Beye ulaştım. Atacan Bey mükemmel bir operasyonla beni kurtardı. Bileğim dönmüyordu. artık 1 seneyi geçti problemim yok .
Kendisine minnet borcum var. Gerçekten çok iyi bir hekim.
oz...n
2002 yılında JFK hastanesinde oğlumun ayaklarının pev li doğmasıyla tanıştık.Allah a şükrediyorum ki Atacan bey i karşımıza çıkardı.Çok iyi bir insan ve doktor. Dualarım her zaman onunla allah başarılarını daim etsin.
?.....
cok basarılı bır doktor bır o kadarda hastası ile ilgili..
Ata Can Atalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ata Can Atalar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ata Can Atalar adresi nerede?Ata Can Atalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ata Can Atalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ata Can Atalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ata Can Atalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ata Can Atalar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ata Can Atalar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ata Can Atalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ata Can Atalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları