ö....d
ATEŞ HANIMLA TANIŞMAMIZ SÜREYYAPAŞA HASTANESİNDE OLDU YANLIŞ TEŞHİS KONULDUĞUNU ANLADIĞIMDA KLİNİĞİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİM BANA J KLİNİĞİNİ TAVSİYE ETTİLER ATEŞ HANIM BU KLİNİKTEYDİ BENİ HAYATA DÖNDÜRDÜ HEM PSİKOLOJİK HEMDE İLAÇ TEDAVİSİ UYGULADI VE BEN TÜBERKÜLOZU 30 GÜNDE SİLDİM.ÇOK İYİ BİR DOKTOR
pi...̇
Tam 10 yıl kadar önceydi ateş hanımla tanıştığımda o zaman küçüktüm akciğer tüberkülozu geçirdim Süreyyapaşa hastahanesin de görev yapmaktaydı benim hayatımı o kurtardı bana yanlış tedavi uyguluyorlardı o beni kendi bloğuna aldı bana tedavi uyguladı Allah ondan razı olsun. Çok mutlu oldum Gebze ye gelmiş olmasından en küçük bir rahatsızlığımda hemen ona koşabiliyorum. Senelerdir onun hastasıyım işinde çok iyi bir doktor herkese tavsiye ediyorum.
fa...k
yazılanlara katılıyorum konusunda gerçekten uzman eşiminde alerjik öksürüğü vardı kaç yere gittiysek kesin tanı koyamadılar ateş hanım tanı koyup tedavi etti allah ondan razı olsun
eb...u
Annem 1 hafta boyunca kuru öksürüğünden dolayı uyuyamamıştı. Geceler çekilmez olmuştu. artık korkmaya başlamıştım onu kaybediyorum diye.. taki Ateş hanımla tanışana kadar. Allah ondan razı olsun. hem mesleğinde çok iyi ! hemde karakter olarak çok iyi !..
ta...a
herkez derdi ne olursa olsun onu bır kez gormeli
me...)
hakkında söylenecek o kadar iyi söz varki hepsini toparlayıp yazamıyorum bile ama su kadarını söyleyeyim önce allah tabii ama ateş hanım sayesinde akciğer kanseri babam 16 yıldır yaşıyor allah ondan razı olsun rabbım onun yanında olsun
Ateş Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ateş Baran, Göğüs Hastalıkları.
Ateş Baran adresi nerede?Ateş Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad.No:38 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ateş Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ateş Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ateş Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ateş Baran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ateş Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ateş Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ateş Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Yalova Göğüs Hastalıkları Doktorları
Derince Göğüs Hastalıkları Doktorları
Güngören Göğüs Hastalıkları Doktorları
Başiskele Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (12)Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları