he...i
bel ağrısından kurtuldum çok memnun kaldım şikayetimi söyledm emarlarıma baktı sağ olsun derdime çare buldu edirne doktorlarından bitanesi doktoruma teşekkür ediyorum
al...r
Bir gün bıçaklı kavgada suratımdan bıçaklanmıştım ve hemen devlet hastanesine arkadaşlarım beni getirdiler. Tabi yüzüm kanlar içindeve ben yaranın boyutlarını merak ediyorum acaba suratımda izmi kalıcak diye estetik kaygıyı ve sitresi had safhada yaşadığım anlarda , sağolsun baksam bey heycanımı yatıştırdı. Ve çene kemiğine kadar girmiş olan bıçağın yarasını acil servis sartlarında öyle bir diktiki izi bile kalmadı. Güler yüzü için, mesleğini en iyi şekilde yaptığı için kendisini kutluyorum. Gerçekten doktor ünvanının hakeden birisi. iyi bir insan.
öz...n
En iyi hekim muzaffer memiş 9yaşındaki oglum öyle diyor ben dünya varmış işte hayat *nurgül hanım size sonsuz teşekürler
Atlıhan Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atlıhan Doğan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Atlıhan Doğan adresi nerede?Atlıhan Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atlıhan Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atlıhan Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atlıhan Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atlıhan Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atlıhan Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atlıhan Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Atlıhan Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Edirne bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Edirne bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları