Op. Dr.
Rahim Filmi
Özel Avrasya Hospital
Sezeryan Doğum
bü...
Kendisi her insanın anlaşabileceği bir doktor olmayabilir ama kendisinde 4 sene önce doğum yapmış biri olarak rahatlıkla söylüyorum ki Allah izin verdiği sürece her bebeği sağlıkla dünyaya getirecek bir doktordur. Ben kendisinin tatlı-sert tarzını, muayenelerde beni detaya boğmamasını, hamilelik sürecinde olabildiğince ‘normal’ hissetmemi sağlamasını çok sevdim. Ne kadar saçma bir şey için gidersem gideyim beni kapısından hiç geri çevirmedi hep anlayabileceğim cevaplat verdi. Rahat ve umursamaz gibi görünüyor olabilir ancak rahat olun hanımlar benim de böyle düşündüğüm zamanlar olmuştu ta ki muayenemde 17/10 tansiyon görene kadar. Sanki kızıymışım ya da kardeşiymişim gibi davranıp, aşırı çabuk ve profesyonelce aksiyon alıp günde 6 tansiyon ilacına rağmen prematüre bebek dünyaya getirmeme engel olmuştur. Spinal sezeryandan sonra kolayca toparlanabilmem ve sonraki gün ziyaret eden arkadaşlarımın bebeği görene kadar doğum yaptığıma inanmayacakları kadar iyi olmam da kendisinin eseridir.
si...
profesyonel bir doktor ve çok başarılı ekip...gözünüz kapalı doğum için gidebilirsiniz 2.gebeligimi Atilla hoca ile başarılı bir şekilde normal doğum yaparak bitirdim ekip olarak ta çok basarili ve ilgililer
sorunlu gebelikler yaşamış birisi olarak çok hastane dolaştım çok doktora gittim ama çok iyi bir karar vermişim atilla bey ile bu yola başlarken normal doğum bağırmadan çağırmadan yapilabiliyormus meğerse
Atilla hocaya ve ekibine teşekkür ediyorum
z....
Atilla bey ile farklı bir hastanedeki doktordan memnun olmadığım için tavsiye üzerine devam ettim , iyiki dediğim tek doktordur kendisi . 18. Haftamdan itibaren beni takip edip normal doğum yapmamı sağladı .. Her kontrole gittiğimde her ayrıntısını anlattı . Aklımda tek soru işareti olmadan gebeliğimi doğumla sonlandırdı . İyiki varsınız Atilla Bey . Kesinlikle tavsiye ediyorum
g.....
Atilla Hoca'ya bugün dördüncü muayenemi oldum. Gebelik kontrolü için gidiyorum kendisine ve nasip olur da sağlıklı bir şekilde ilerlerse gebeliğim doğumu da yine Atilla hocayla gerçekleştirmeyi çok istiyorum.
O kadar çok doktor aradım ve muayene oldum ki gebeliğim süresince. Sonunda aradığım doktorumu buldum. Kendisi gibi tecrübeli, şakacı ve babacan bir hekimle karşılaştığım için inanılmaz mutluyum:)
el...r
Atilla bey'in odası simartilmak istenen gebelere göre bir oda değil. O odaya girecekseniz yalnızca bebeğiniz ve sagliginiz odaklı gitmeniz gerekiyor. Kendisiyle 20. Haftada tanıştık ve iyiki yollarımız denk gelmiş. 10 çocuk daha doğuracak olsam gideceğim tek doktor. Kafa karıştırmamak için sadece sizinle ilgili olan konu kadar bilgi veriyor. Sorarsanız cevaplıyor. Şuan bebegim 4 aylik ve kendisinin sayesinde muhteşem bir hamilelik geçirdim. İyi ki varsınız hocam...
ay...i
İkinci hamileliğimde Atilla hocama gitmiştim kendisi gerçekten işinde uzman ve çok cana yakın biri doğum öncesi nst için gün vermişti ama kızım sabırsız biri olduğu için nst yi beklemeden dünyaya gelmek istedi hastaneye gittiğimizde Atilla beyin izine çıktığını ve tatil için Antalya'ya yola çıktığı öğrenmiştik ben Atilla bey olmadan dogurmam diye inat etmiştim annem Atilla beyi arayıp durumu anlattığında hastaneye giriş yapmamizi hemen gelicegini söylemişti ve dediği gibide yapmıştı kendisi motorsiklet tutkunudur ve karşıma elinde kaskı ve üzerinde motorcu kıyafeti ile çıka geldi minik kızımız sabırsız annesi hemen gelmek istiyor dedi ve ameliyat hanede bizi beklediğini söyledi kendisine çok teşekkür ederim 9 ay boyunca bizim kaprisimizi çekti ve doğum zamanı tatilini erteleyip yolundan dönüp geldi sonsuz teşekkürler hocam
me...
Tavsiye üzerine yanlış hatırlamıyorsam hamileliğimin 8. Haftasında Atilla hocam ile tanıştık iyiki daha geç kalmadan bulmuşum kendilerini. Bir doktoru iyi yapan nedir? Güler yüzlü olması mı? Sıcak samimi davranması mı? Akademik kariyeri mi? İş hayatında ki tecrübesi mi? Benim için iyi doktor iyi eğitim almış tecrübeli bir doktordur ancak atilla hocamda yazdığım herşey vardı. Hamilelik takibimi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdiği için önce Atilla hocama sonra Avrasya Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.
h....ö
Atilla Bey doğumumu gerçekleştirdi fakat doğumda ve sonrasında aşırı ilgisizdi.Doğum sonrası ağrı durumumu belirttiğimde azarlayıcı bir uslübla karşılaştım.Muayenelerimiz kısaydı ve detaylı bir açıklamada bulunmuyordu.Tavsiye üzerine gittim fakat beklediğim memnuniyetle ayrılmadım.
dr...
Ben Atilla hocama referansla gittim.Keşke daha önce karşılaşsaydım. Ilk gidişim gebeliğin öyküsüyle ilgili çok soru sordu.bebegimin takibini de çok güzel yaptı çok ilgiliydi. Allah razı olsun. Ilgisiyle,alakasiyla mükemmel bi dr.
ha...l
Ben kendisini yakinimin vasitasiyla tanidim ilk hamileligimdi cok guzel bi hamilelik surecim gecti kontrollerime gittigimde soracaklarim varken sanki kendisi aklimi okuyor ve tum sorularimi cevapliyordu saat kac olursa olsun akliniza takilan bisey varsa sorabiliyorsunuz ve cevap aliyorsunuz 38haftalikken dogum basladi yine hersey yolunda ve guzeldi taki dogum anina kadar normal dogumdu ve o sira bebegimin ikizi rahim duvarina yapismis ve milyonda bir olurmus ben yasadim ama Atilla hocam o anlarda beni sakinlestirmeye calisirken bi yandanda durumun ciddiyetiyle ugrasiyordu ve sonuc kizim 5 aylik ve biz cok iyiyiz :)
İyiki diyorum hocam sizle tanistik ...
Bu minik melekler sizle guvenle geliyorlar dunyaya eminim onlarda bunu hissediyor :)
Atilla hocam icin tavsiyem sonsuzdur.....
Attila Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Attila Okur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Attila Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Randevu, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Attila Okur adresi nerede?Attila Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107 Zeytinburnu
- Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Attila Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Attila Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Attila Okur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Attila Okur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Attila Okur hangi dilleri konuşuyor?Attila Okur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Attila Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Attila Okur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Attila Okur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Attila Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Attila Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları