Aşk hayatımda çok mutsuzdum aybüke hanım bana hayatın güzelliklerini görmemi gözlerimi açmamı gösterdi hayatın aşktan ibaret olmadıgını daha önemli şeylerin olduğunu gösterdi yüksek enerjisi tatlı dili ile hep yanımda oldu hayata daha iyi tutunmamı sağladı iyi ki karşılaştık sevgiler.
me...ş
Merhaba,
Hayatımın en dip noktasıydı sanırım Aybüke Hanım'la tanıştığım dönem.Darmadağın bir ruh hali ve 'borderline' gibi ciddi bir tanıyla kendisine başvurdum.3 ay gibi kısa bir sürede inanılmaz bir yol katettik.Kendimi farkına varmamı ve olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı.Hiç tereddüt etmeden istediğinizi konuşabileceğinizi ve önemlisi sizi asla yargılamayacağını bilmenizi isterim. Sadece enerjisiyle bile bana çok şey katan ve işini mükemmel yapan Aybüke Hanım'a emekleri için çok teşekkür ederim...
Aybüke Türkseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Türkseven, Psikoloji.
Aybüke Türkseven adresi nerede?Aybüke Türkseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsipaşa Mahallesi 56. Sokak No: 2 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Türkseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke Türkseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aybüke Türkseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Türkseven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke Türkseven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke Türkseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aybüke Türkseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar