Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Hastalıkları
Çocukta gelişimi izleme
İzmir Can Hastanesi
Sağlıklı çocuk izlemi,Büyüme ve gelişme takibi, Yeni doğan yoğun bakım takibi,Yeni doğan izlemi,Erken doğan ve doğum ağırlığı düşük bebek takibi ve tedavisi,Bebek beslenmesi ve bakımı,Çocukluk çağı hastalıkları tanı ve tedavisi,Çocukluk çağı enfeksiyon hastalıkları tanı ve tedavisi,Alerjik çocuk hastalıkları takibi,Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve idrar kaçırma tedavisi,Çocukluk çağı aşı uygulamaları,Çocuk acil ve yoğun bakım takibi mesleki ilgi alanlarıdır.
Kızım dogdugundan beri kendisini Ayda Hanıma götürdük. Çocuğa yaklaşımı noktasında hep sorunlar yaşadık. Çocukla olan iletişiminin yanı sıra ebeveynlerlede iletişimi malesef ki çok olumlu değil. Kızım iki yaşına gelinceye kadar aşılar ve rutin kontroller sebebiyle doktor değiştirmek istemedim. En azından öyküsünü biliyor diye düşündüm. Ne yazikki kızımda 2 yaşından sonra tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonlari başladı. Her ay düzenli olmak üzere 4 ay üst üste idrar yolu şikayetiyle gittik. (İdrar yolu için 4 ay gittik ama onun öncesinde de her ay düzenli kontrollere gidiyorduk.) Doktor hanım her defasinda antibiyotiği yazıp gönderdi. Ultrasonlada bakıldı gaz var diyerek birşey olmadığını söyleyip gönderdiler. Ardından kızımda birden nöbet benzeri ataklar olmaya başladı. Bizde kızımızı üniversite hastanesine götürdük yapılan tetkikler sonrasında kızımın böbrek üstü bezinde kitle olduğu (noroblastom kanseri teşhisi koyuldu) bu kitlenin beyin dokusunada zarar vererek otoimmun ensefalit geliştirdiği belirlendi. Ne yazik ki kendisine ulaşmak bile büyük sorunlar yarattı bütün bu süreçlerde. 1 saat sonra mesaim bitiyor idrar veremezseniz hafta sonunu bu şekilde geçirirsiniz cumleside yaklaşımını gösteren cümlelerden bir tanesi.
i̇...t
15 aylık kızımın gece ateşlenmesi, burun akıntısı üzerine gittik. Muayene öncesi ve esnasında kızımla iletişim kurmadı. Ağlayan kızımı sakinleştirmeden zorla muayene etmeye çalıştı. Sakinleştirebilir miyim ve kucağımda muayene edebilir misiniz diye ben talep etmek zorunda kaldım.Anlayışlı ve iletişimi daha iyi olabilirdi.
ö....a
Ilgili ve tecrübeli bir doktor. Çok memnun kaldım.Oglumun yemek yememe sorununa çare oldu.tavsiye edeceğim bir doktor.
ha...a
24.02.2020 pazartesi akşamı 2,5 yaşındaki kızım sabaha kadar 2 saat aralıklar ile kustu. Salı günü Çocuk hastalıkları uzmanı Ayda Hanım'dan saat 11:00 a randevu aldım. Doktor hanım kızımı muayene edip idrar tahlilini yaparak kızımda brşey olmadığını ve bulantı kesici bir ilaç ile mide şurubu vererek bizi eve gönderdi. Ancak kızımdaki karın ağrısı, gece uyuyamama, iştahsızlık 2 gün daha devam edince kızımı Alsancak'taki özel bir doktora götürdüm ve doktor muayene esnasında Beta virüsü olabileceğini söyledi ve tahlil yaptı. Ne yazık ki kızımda Beta virüsü çıkmıştı. Penisilinli iğne ve 10 günlük antibiyotik tedavisine başladık. İşte 2 doktor arasındaki farkın takdirini sizlere bırakıyorum. Bu hanımdan muayene için randevu alırken birkaç kez düşünmenizi rica ederim. Saygılarımla
az....
Ayda Hanımı yaklaşık 13 senedir önce kızımın şimdide oğlumun doktoru. Gerçekten mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor. Bu güne kadar ihtiyacımızın olduğu her an ulaşabilir olması bana güven veriyor. Özellikle bilgisine ve insanlığına sonsuz güveniyorum.
pr...u
İyi ki dediğim ender doktorlardan biri. kızımın tüm hastalığında yanımızda olan bayram tatillerinde dahi defalarca aradığım ulaşabildiğim danışabildiğim sabırlı içten güler yüzlü biri. kendisini çok seviyorum. çok akıllıca yönlendirmeleri ile kısa zamanda doğru verdiği ilaçlarla kızım ayakta. Çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
na...2
Ayda hanım oğlumun doktoru Bebeğim doğduktan sonra enfeksiyon sebebi ile bir çok doktor gezdik en sonunda kendisi ile tanıştık bilgisi ve ilgisi ile mükemmel bir doktor. Eğer kaygılı bir anne iseniz kesinlikle tavsiye ederim çocuklarımız söz konusu olunca çok hassas olabiliyoruz en ufak şeylerde endişelenip bizi rahatlatacak açıklayıcı bir doktor arıyoruz işte bu konuda Ayda hanım mükemmel. Şimdilerde kızımın da doktoru kendisi teşekkür ederiz
ul...r
Bebegimiz dogdugundan beri Ayda Hanim takip ediyor gece gunduz demeden acil bir durum oldugunda her zaman yanimizda oldu. Siddetle tavsiye ederiz
ce...l
Muayene sürecinden ilgiden çok çok memnun kaldım ayda hoca ya iyi ki gelmişim 2 çocuğum var 1 i bebek neredeyse onunla büyüttüm herşeyi onunla ilgili o verdi kızımda baş ağrısı çok oluyor ve ayda hanım sayesinde buna da çözüm bulundu. Size Ayda hanımı öneriyorum.
de...z
Harika bir doktor ..anlayışlı sevecen sabırlı...ikizlerimi gönül rahatlığıyla emanet ediyorum.. herkese tavsiye ediyorum.
Ayda Haksever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayda Haksever, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ayda Haksever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Im, Randevu, Normal Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocukta gelişimi izleme, Prematürite, Çocuk beslenme.
Ayda Haksever adresi nerede?Ayda Haksever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayda Haksever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayda Haksever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayda Haksever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayda Haksever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayda Haksever hangi dilleri konuşuyor?Ayda Haksever ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayda Haksever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayda Haksever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayda Haksever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayda Haksever hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ayda Haksever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayda Haksever hangi sigortaları kabul ediyor?Ayda Haksever, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ayda Haksever ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Urla Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (11)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla