Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Bel fıtığı şikayeti ile gittiğim Aydın hocam ile tanışma fırsatı buldum. İnanılmaz ilgili, açıklayıcı, yardım edebilmek için can atan bir hekim. Altın iğne denilen küçük bir operasyon gerçekleştirdi. Hayatımda ilk defa girdiğim ameliyathanede stresten kıvranırken o kadar güzel geçti ki.. Sanırsınız öz ağabeyiniz ameliyat ediyor. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle muazzam hekimlerin çoğalması dileğiyle..

Konum: başka bir yer Diğer

Hocam 2014 ümraniye araştırma da oğlum trafik kazası geçirmişti o gün siz vardınız siz den allah razı olsun beyin amaliyatı gecirmişti kaan ege GÖÇER tessekkür ederim

Sayin hocam ben 2012 yilinda kastamonu acik ceza evinde yatarken amaliyat oldum suan cok menmunum ancak bende ikitane vardi birini aldirmistim suan digerini de aldirmak istiyorum hocamla gorusup

işini severek yapan ve bıranşında geçekten uzman hastalarına çok sıcak ve samimi davranan bir hekim

slm aydın by kolumdan yaptıgınız amaliyat için çok tşkrlr sizi çok ugraştırdım ama sonuç mükemmel her şeye deger benimle ugraştıgınız sürede bir beyin amaliyatı yapabilirdiniz belkide hakkınızı helal edin sz mükemmel bir cerrahsınız dilerm bütün cerrahlar sizin gibi meslegini severek yapar bir kez daha kutluyorum sizi

Profili düzenle veya yönet