mu...
Bel fıtığı şikayeti ile gittiğim Aydın hocam ile tanışma fırsatı buldum. İnanılmaz ilgili, açıklayıcı, yardım edebilmek için can atan bir hekim. Altın iğne denilen küçük bir operasyon gerçekleştirdi. Hayatımda ilk defa girdiğim ameliyathanede stresten kıvranırken o kadar güzel geçti ki.. Sanırsınız öz ağabeyiniz ameliyat ediyor. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle muazzam hekimlerin çoğalması dileğiyle..
Hocam 2014 ümraniye araştırma da oğlum trafik kazası geçirmişti o gün siz vardınız siz den allah razı olsun beyin amaliyatı gecirmişti kaan ege GÖÇER tessekkür ederim
nu...k
Sayin hocam ben 2012 yilinda kastamonu acik ceza evinde yatarken amaliyat oldum suan cok menmunum ancak bende ikitane vardi birini aldirmistim suan digerini de aldirmak istiyorum hocamla gorusup
se...a
işini severek yapan ve bıranşında geçekten uzman hastalarına çok sıcak ve samimi davranan bir hekim
gü...r
slm aydın by kolumdan yaptıgınız amaliyat için çok tşkrlr sizi çok ugraştırdım ama sonuç mükemmel her şeye deger benimle ugraştıgınız sürede bir beyin amaliyatı yapabilirdiniz belkide hakkınızı helal edin sz mükemmel bir cerrahsınız dilerm bütün cerrahlar sizin gibi meslegini severek yapar bir kez daha kutluyorum sizi
Aydın Gerilmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Gerilmez, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Aydın Gerilmez adresi nerede?Aydın Gerilmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyçelebi Mah. Araç Cad. Kastamonu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Gerilmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Gerilmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Gerilmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Gerilmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Gerilmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Gerilmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aydın Gerilmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.