Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
en...a
Kendi dr.umuz izinde diye mecburen aydın beye gittik iyki de gitmişiz kızım 1 yaşında ve kendine asla dr.lara dokundurmuyor ama aydın bey kandırabildi .. Onun dışında yaklaşımı bilgilendirmesi hoşuma gitti .. Aynı klinik bulguyu kendi çocuğu gösterse nasıl bir yol izlerdi kısmını paylaşması ayrıca bizim güvenimizi aldı(ilacı vereyim de gitsinler mantığı yok) Teşekkürler hocam...
er...n
Hastaneye gittiğimde tesadüfen hocaya yönlendirdildim.İlk izlenim olarak çocuğuma yaklaşımı bizi bilgilendirmesi ve karşılamasından çok memnun kaldım.Çocuğumun 3- 4 senedir iştahı yoktu.Doktorumuzun tedavisiyle netice aldık.Şuan oğlum sağlıklı ve iştah problemimiz kalktı ortadan .Hatta bir arkadaşımı da yönlendirdim.Memnunuz doktorumuzdan.
fü...n
Birçok doktora gittim ama Aydın beyin çocuklarla diyologu ve bizimle olan diyologu yaklaşımı çok iyi çoğu doktorlarımızda malesef bunu göremiyoruz..Tedaviden çok memnun kaldık.Yalova hastanesinden zaten çok memnunuz ve hekimlerinede çok güvendiğimiz için hastaneyi tercih etmiştim.Burada aydın beyle karşılaştık.Doktorumuzdan çok memnunum.
gu...p
Yalova hastanesinde kendisine muayene olma şansını yakaladığımız için çok memnunuz. Umarım burayı sever ve Yalova da kalır. Çocuğa karşı yaklaşımı, tedavisi mükemmel ve bilimsel.
sa...t
KARABÜK HALA ONUN GİBİSİNİ BULAMADI KARABÜK HALA ONU ARIYOR VE HEP ONU ANIYOR MÜKEMMEL BİR DOKTOR VE İYİ BİR İNSAN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.BİR GÜN İNŞALLAH KARABÜKTE GÖRMEK DİLEĞİMİZ.KARABÜKTEN SAVAŞ KARAKURT
al...z
Mükemmel bir insan İşinde uzman bebelere ve çocuklara yaklaşımı ve muayene sırasında ilgilenmesi çok iyi muayene sonunda ailelere sunduğu öneri ve uygulama anlatımları çok iyi Bence Çorumda Tek
ah...h
mükemmel insan, uzman doktor.
me...k
ilgi alakssından, bilgilendirmesinden çok memnun kaldım
Aydın Onar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Onar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Aydın Onar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Enjeksiyon Im, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Takibi, Enjeksiyon Iv, Periton Diyalizi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Büyüme Hormonu Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Aydın Onar adresi nerede?Aydın Onar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. Fırın Sok. No: 33 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Onar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Onar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Onar hangi dilleri konuşuyor?Aydın Onar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aydın Onar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Onar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Onar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Onar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aydın Onar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla