Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olmuştur.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
şe...r
Eşim ve ben Pisikolojik sorunlarımız nedeniyle birçok doktordan destek almaya çalıştık ama olmadı, o doktorlar kötüdür demyioruz ama hiçbirisi Aydın bey gibi ilgilenmedi. Aydın bey'in Güler yüzü, Babacanlığı ve hastasını ayakta karşılaması ve muayene sonunda kapıya kadar uğurlaması insana kendini iyi hissetiriyor. kullanmamızı istediği ilaçlar, telkinler ve tavsiyeler ile artık kendimizi çok daha iyi ve pozitif hissediyoruz. Hangi hastaneye görev yapmaya giderse gitsin. Aydın bey'i takip ederiz. Şiddetle tavsiye ederiz. (Pınar ve Şeref)
Aydın Salgırtay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Salgırtay, Psikiyatri.
Aydın Salgırtay adresi nerede?Aydın Salgırtay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Salgırtay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Salgırtay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Salgırtay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Salgırtay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Salgırtay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Salgırtay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aydın Salgırtay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sincan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar