bu...a
2017 yazında geçirmiş olduğum viral konjunktivit den yaklaşık 2 hafta sonra bulanık görmeye başladım.gitmedigim özel hastane de dahil hiç bir hastane kalmadı.her defasında bana sadece suni
gözyaşı verip başlarından savdilar sonunda Ayhan beyle tanıştık ve benimle çok yakından ve samimi bir şekilde ilgilendi.cogu doçentlik yapan doktorlar bile benimle samimi olarak ilgilenmedi tek bir soru bile sormama izin vermediler. Ayhan beyin yanında sanki arkadaşımmis gibi rahat hissetmemi sağlıyordu ve her defasında bana moral vererek tedaviye moralin de ne kadar önemli olduğunu anlatır gibiydi.ilac yazıp hemen göndermiyor uzun uzun anlatıyordu bütün doktorlar paydos Edip giderken Ayhan bey hastalarına Moral veriyor kendi istirahat saatini hastalarına harcıyor du. onu bir doktor değil bir yakınım mis gibi hissediyorum tedavim hala devam ediyor Ayhan beyin sayesinde ilerleme kaydettik. meziyetinin yanı sıra güzel kişiliğiyle güzle insan Ayhan Özyurt.
Ayhan Özyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Özyurt, Göz Hastalıkları.
Ayhan Özyurt adresi nerede?Ayhan Özyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Özyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Özyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Özyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Özyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Özyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Özyurt hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayhan Özyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.