Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9, Kütahya
m....y
3 4 sene önce obsesif kompulsif bozukluğu teşhisi konulan annemle tedaviye gittiğimizde doktor annemi sadece dinledi ve tanisiyla ilgili hiçbir yorum ya da bir gorus belirtmedi. Sadece ilac yazdı ve gönderdi. Bu sene zorunda kalarak tekrar kendisine gittik ve yine dinlemekten öteye geçmedi. Ayrica hastanın yüzüne durumunuz o zamann kotu gibi ifadelerde bulundu. Annemin korkuları ve endişeleri iyice artmaya başladı. Dinleyici olmaktan ileri gitmeyen, başarısız bir görüşmeydi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...r
kapısını çaıp içeri girdiğimde çok zor durumdaydım.....yaşam sanki benim için bitmişti.hiç ümidim yoktu.sadece yapılması gerekeni yapıyordum....tedaviden birşey beklemiyordum....hayatın gerektirdiği hiçbir şeyi yapamıyordum....yapmış olduğu konuşmalar hatta birtek cümle beni tekrar hayata bağladı.bir hastalığa yakalanmıştım bu yüzden panik atak olmuştum...hastalığım hakkında verdiği bilgiler.boş teselliden çok daha önemliydi.anladımki bir psikiyatristin çok yönlü bilgisi olması gerekliydi.verdiği ilaçlarla artık uyuyabiliyordum.ve artık yeni baştan içimde yaşama isteği duymaya başladım.kendisine teşekkür ediyorum.allah ondan razı olsun.....
sü...m
Verdiği ilaçlar sayesinde ruhsal durumum oldukça iyi duruma geldi.Allah razı olsun.Benzer,yani psikolojik ve sinirsel rahatsızlığı olan insanlara da tavsiye ediyorum
Ayhan Sefa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Sefa, Psikiyatri.
Ayhan Sefa adresi nerede?Ayhan Sefa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Sefa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Sefa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Sefa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Sefa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Sefa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Sefa hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayhan Sefa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.