Özellikle mikrocerrahi, serbest doku nakilleri ve yağ doku kaynaklı kök hücreler üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vücudun geniş alanlarında oluşacak deri kayıpları sonucunda ölümleri azaltmak ve sağlıklı deri elde etmek amacıyla kök hücre kaynaklı yapay biyolojik deri çalışmasına başladı. bu çalışma Bilim ve Sanayi Bakanlığı SANTEZ projesi desteğine layık görüldü. 2.5 yıl süren deneysel ve klinik araştırmaların sonuçlarını 2013 yılında Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kongresinde sundu. Bu çalışmasıyla deneysel dalda ‘asistan bildiri yarışması birincilik ödülü’ ne layık görüldü. Çalışmayı anlatan Biyolojik Deri makalesi Plastik cerrahi dergilerinden ‘ Plastic, Reconstructive Surgery’ dergisinde yayınlanmıştır. Benzer şekilde yapay biyolojik kemik dokusu oluşturmak amaçlı geliştirilen Bilim ve Sanayi Bakanlığı destekli projelerde de yer aldı. Çalışmalarını ulusal ve uluslar arası makalelerle yayınladı. Ulusal kongrelerde sözlü sunumlarla çalışmalarını paylaştı.
Evli bir erkek ve bir kız çocuk babası Op Dr. M. Aykut Özpür halen Fulya terrace’ da hizmet vermektedir.
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Tümünü gösterHizmetler
Blefaroplasti
Botoks
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Mustafa Aykut Özpür
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
g.....
Aykut Bey’e revizyon burun ameliyati oldum ve sonuc gercekten mukemmel.Ameliyatim üzerinden yaklasik 2 yil gecti ve hicbir problem yok.Beklentimin uzerinde bir sonuc ortaya cikti.Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.
tu...n
Bazı insanların sihirli parmakları vardır işte o benim doktorum için geçerli :) sihirli dokunusları ile burnuma her gün yeniden aşık oluorum
Hayatımda neler mı değişti
Artık daha da güzelim yan profılden resim çekinebiliyorum
Her süreçte yanımda olan destek olan aykut hocam ve değerli eşi deniz hocam size cok tsk ederim
İyi ki varsınıs ❣️
be...k
2 yil önce Aykut Bey'e ameliyat oldum.Aykut Bey 'e görüşmeye gider gitmez güvendim.burnum cok dogal ve havali.bir cok arkadasim burun ameliyati olmustu onlar gibi asiri kalkik beni tanimayan birinin direk anlicagindan korktum.cok dogal ve havali oldu.ayni zamanda tabiki doktorun ameliyat sonrasi da cok onemli.Aykut Bey bu surecte cok motive etti .Ona cok teşekkür ederim
si...c
İlgisi ve tüm süreçleri detaylı bir şekilde anlatması hastayı oldukça rahatlatıyor. Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı Aykut Bey sayesinde. Her şey için teşekkürler.
Aykut Özpür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aykut Özpür, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aykut Özpür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Blefaroplasti.
Aykut Özpür adresi nerede?Aykut Özpür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- HakkıYeten Caddesi Terrace Fulya Center2 kat:14 D:94 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aykut Özpür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aykut Özpür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aykut Özpür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aykut Özpür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aykut Özpür hangi dilleri konuşuyor?Aykut Özpür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aykut Özpür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aykut Özpür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aykut Özpür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aykut Özpür hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aykut Özpür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra