Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye
s....h
Babamın hastalığının tespiti sonrası hızlıca tedavi takvimini belirleyip zor bir ameliyat olan whipple operasyonunu çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Hastanede kaldığı 1 ayda ve sonrasındaki muayenelerdeki ilgisi ve bilgilendirmeleri de çok iyiydi. Aylin Hanım ve ekipte bulunan tüm doktorlara çok teşekkürler
gü...k
Babamın pankreas ameliyatını ve takibini yapan Sayın Aylin Acar hocama sonsuz teşekkür ediyorum. 15 gün hastanede yattık, kar demeden haftasonu demeden, gece demeden her daim ilgisini takibini üzerimizde hissettik. Böyle naif, içten, işini severek yaptığı herhalinden belli olan bir doktorun devlet hastanesinde olması bizler için büyük şans. İyi ki varsınız Aylin Hocam.
ni...n
Aylin Hanım, annemin doktorudur. Karaciğerden alınan metastaz tümörünün ardından annemin klinik bakımı esnasında annemle titizlikle ilgilenmiştir. Kendisini bu işe adamış çok başarılı bir hekim. Güleryüzlü, yardımsever, hala daha da bizimle ilgileniyor. Çok çok teşekkürler, iyi ki varlar
Sayin op.dr. aylin acar hocama sonsuz sukranlarimi iletmek istiyorum ümraniye genel cerrah bölümünde kapali safra kesesi operasyonumu gerceklestirdi kisa sürede sagligima kavustum turkiyemizin ender genel cerrahlarindan birtanesi olan hocama ve ekibine saygilar sevgilerim ile hastaniz serkan pehlivan
mi...r
Ender rastlanılacak doktorlardan biri Aylin Hanım. Rabbim ondan razı olsun ömrü uzun olsun. Güler yüzlü içten harika bir doktor. Sorulan sorulara bıkmadan samimi bir şekilde cevap veren, insanın umuduna umut katan güzel insan. Kesinlikle tavsiye ederim
öz...m
ni...k
Ben Aylin hanımla Nisan 2014 te tanıştım Rahatsızlığım nedeniyle birçok Doktora gitmeme rağmen hastalığımın ne olduğu nasıl bir tedavi yapılacağı nede hiç bir soruma cevap veren olmadı. Aylin hanımla tanışmama kadar. Çok güler yüzlü sorduğum her soruya aynı ses tonuyla cevap veren ve hastalığım hakkında beni bilgilendiren çok iyi bir doktor. İki defa biyopsi yapıldı şimdi 3 ay arayla doktorumu ziyaret ediyorum. Allah razı olsun. Benim gibi rahatsızlığı olanların Uz. Dr. Aylin ACAR hanıma muayene olmalarını tavsiye ederim ben Edirne den İstanbul a tedaviye gidiyorum
z...
Pek çok doktorun aksine güler yüzüyle insanı hastanenin negatif ortamından uzaklaştıran tatlı bir bayan ve bunun yanısıra işini gerçekten severek yapıyor, 3-5 saniye şikayetin neydi diyerek geçiştirmeden, ne yapılması ve yapılmaması gerektiğine kadar anlatıyor, sorduğunuz sorulara geçiştirmeden uzun uzun cevap veriyor, meme kistlerim hakkında aklıma takılan tüm sorulara cevap aldım ve bundan sonra da düzenli muayene için Aylin hanıma gideceğim. Kendisine cok teşekkür ediyorum insanca yaklaşımı ve insanların korkularına karşı tepkisiz kalmadığı için.
Aylin Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Acar, Genel Cerrahi.
Aylin Acar adresi nerede?Aylin Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aylin Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar