Canım doktorum Aylin ablam 28 yıl önce oğlum Yarkınımı bir abla şevkatiyle kucağıma veren 9 ay boyunca sevgisini ilgisini bizden esirgemeyen dünyanın en tatlı doktorudur bizim için onu çok seviyoruz mesleğinde başarılar ve kolaylıklar daim olsun
GÜL UNUTMABENİ SERT
mt...k
Aylin hanım bilgisiyle muhteşem biri,her sorduğunuz soruya cevap verebilen sizi rahatlatan yapıya sahip.İlk günden doğuma kadar her anında bizzat kendi ilgilendi, Sabırlı,bilgili,naif,sevecen, Güler yüzlü canım doktorum.İyi ki varsınız.
me...m
Aylin hanım ilk görüşmenizde size çok mekanik ve soğuk izlenimi veren ama sonra en tatlı, en sevecen, cana yakın, işini, mesleğini gerçek manada hakkını vererek saygıyla yapan bir dr. olduğunu anlamanız fazla zaman almayan dünya tatlısı bir insan. Onu tanıyın ve bir kaç görüşmeye daha zaman ayırın, bir daha vazgeçemeyeceksin. Teşekkürler Aylin Hanım mesleğinize, işinize olan saygınızla ve ilginizle gönlümüzde yer ettiniz. Saygılar sunarım...
oz...e
Aylin hanım harıka bir doktordur,bilgilidir ,deneyimlidir,ilgilidir,sevkatlidir,guleryuzlüdür,bir sır küpüdür.onun yanında kendinizi guvende hissedersiniz çünkü emin ellerde olduğunu bıiırsiniz. Baska bir doktor birsey soylese teyit için Aylin Hanımı ararsınız.Onu çok seviyorum ve saygı duyuyorum.benim çok zor zamanlarımda yanımda oldu. Kendi ailesinden biriymişim gibi ilgilendi.Önce Allah sonra onun sayesinde çocuklarımı seviyorum.Ona sürekli dua ediyor herkesin huzurunda tüm emekleri için tesekkür ediyorum.
z....s
Aylin hanım çok cana yakın, çok kibar ve çok deneyimli olduğu için hastasını her durumda çok rahat ettiren bir doktor. Hastasına karşı son derecede şefkatlidir. Adeta ailesinden biriymis gibi davranır. Hem dogumumda hem de diger sağlık problemlerimin çözümünde yardımcı oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
uğ...r
Aylin Ayla Keriş, gerek canım oğlumun hayata gelmesinde takibi, bilgisi ve emeğinin ötesinde eşimle ilk defa tatdığımız bu deneyimin güzel ve rahat geçmesi adına elinden geleni yapan güzel insan. Kendinizi karşısında mutlu ve huzurlu hissetmemeniz mümkün değil. Çok teşekkür eder, herkese tavsiye ederiz.
Aylin Ayla Keriş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Ayla Keriş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Aylin Ayla Keriş adresi nerede?Aylin Ayla Keriş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şakayık Sok.Altılar Apt. D:6/42 Kat:1 Teşvikiye İstanbul
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Ayla Keriş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Ayla Keriş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Ayla Keriş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Ayla Keriş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Ayla Keriş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Ayla Keriş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aylin Ayla Keriş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları