Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
b....t
Dişimin arasına gıda artığı girmesi şikayetiyle gittim. Önce diş ipi ve kürdan kullanmam gerektiği önerisi yapıldı :) Ben de dolgumun tekrarlanmasını istediğimi söyledim ve ara yüz dolgusu yapıldı. Artık arasına diş ipi bile giremez ara yüz fırçası kullan denildi fakat tedaviden sonra iki dişimin arasının eskisinden çok daha fazla açıldığını farkettim.Yani dişim ilk gittiğimden daha kötü durumda.Artık diş ipi müdavimiyim.
Aylin Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Çalışkan, Diş Hekimi. Size Aylin Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Kontrol Randevusu, Lokal Anestezi, Kanal Tedavisi, Normal Randevu, Diş Dolgusu.
Aylin Çalışkan adresi nerede?Aylin Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazıcızade Mah. Celal İleri Sok. Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aylin Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aylin Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Aylin Çalışkan hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Çalışkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Aylin Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.