Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
se...i
Selamlar Bugün oğlumu ayşe hn a götürdük. Ankara ya yeni taşindigimiz için tesadüfen gittik.inanilmaz ilgili bir doktor.benim için doktorun bilgisi görgusu ve nosyonu kadar insanı değerleri de önemli. Yani iyi bir insan olmalı tek suçu istemeden hasta olmuş insanlara yardım ettigini unutmamali yakınlarının endişe ve kaygılarını anlamalidir doktor hanim yukarıda tarif ettiğim tüm değerleri üzerine toplamış harika bir insan kendisine buradan teşekkür ederiz. Tanışma şansımız olduğu için çok memnun olduk.
öm...a
Ayşe hocayı 2010 yılında tanıdım yiğenimi van dan ankaraya götürmüştüm ben ayşe hoca da şunu gördüm hastalarına hastadan ziyade onlara anne şefkatiyle yaklaştığını gördüm hastaları çocuk olduğu için ve bu davranma şekli çocuk hastalarına çok büyük moral oluyordu. Bu yüzden hastaları çocuk olmalarına rağmen ayşe hocaya büyük güven duyuyorlar.
al...r
Ayşe hocam hem insanlık olarak hemde doktor olarak mükemmel birisi. Onunla tesadüfen tanıştık ama o kadar çok ilgilendiki kızımla inanamadım. Kızımın tedavisi için artık ondan başkasına gitmiyorum. Allah ondan razı olsun.
Ayşe Aslan Tana isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Aslan Tana, Çocuk Göğüs Hastalıkları.
Ayşe Aslan Tana adresi nerede?Ayşe Aslan Tana şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Aslan Tana isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Aslan Tana online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Aslan Tana isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Aslan Tana bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Aslan Tana ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Aslan Tana hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşe Aslan Tana hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.