Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova
Türk Nöroloji Derneği, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği, Geriatri Derneği, Çukurova Nörolojik Bilimler Derneğine üyedir. Türk Nöroloji Derneği çatısı altında kurulan Nöromüsküler, Nöropatik ağrı, Nörogenetik ve Nöronutrisyon çalışma grupları üyesidir. 2014 Beyin Yılı aktiviteleri çerçevesinde “Nöroloji öyküleri” adlı ulusal öykü yarışması ve “Beyin ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması yanı sıra Lokman Hekim Öyküleri, Hastalıkların İmgesi ve Nörogenetik hastalık öyküleri adlı ulusal yarışmaların düzenleyicilerindendir. Dr. Koç’un ulusal ve uluslararası çok sayıda makalesi bulunmaktadır. SCI kapsamında yer alan sekiz adet dergide hakem olarak görev almaktadır. “Degenerative Neurological and Neuromuscular Disease” dergisinde editorial board üyesidir. Aynı zamanda EFIAP unvanına sahip olan Dr. Koç Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü mezunudur. Uluslararası fotoğraf yarışmalarında altın madalya ve sergileme ödülleri mevcuttur.
k.....
Filiz hanım ile tanışmamız Dr. yiğenim vasıtasıyla oldu. İyi ki olmuş. Hastalığımın adı, ender görülen Myastenia Gravis bende ki etki yeri Bulber kasları (Yutma, Konuşma, yanak, dudak) kaslarınızın neredeyse felç olması, kontrol edememeniz. İlk belirtiler konuşma güçlüğü ile başladı, arkasına yutma güçlüğü, çok zor günlerdi bırakın bir lokmayı, salyanızı bile yutamıyor, ağzınızdaki lokmalar, mide borusu yerine aldığınız nefesten dolayı devamlı Akciğerinize kaçıyor ve otomatik olarak ağzınızda ne varsa çıkartıyorsunuz. Mutlak herkesin hastalığı zordur fakat dünya bile bu hastalığı yeni yeni çözerken, değerli Filiz Hanım neredeyse beni tekrar hayata döndürdü. Tedavim olumlu yönde devam ediyor, orta uzun vade'de bitecek. Başta Filiz hanım olmak üzere, Balcalı Üniversitesi, Günlük Hasta Birim bölümü sağlık Meleklerine ilgilerinden dolayı minnettarım.
fe...4
Filiz hanımın methini eşimden duymuştum kayınbabam felç geçirdi .filiz hnm ilgilenmiş çok memnun kalmışlardı. Fakat kader methini duyduğum filiz hanımla beni de 5 yıl önce yüksek tansiyona bağlı geçirdiğim beyin kanaması sonucu. Tanışmak vesile oldu.O iyi bir eğitici iyi bir doktor
Hastanın halinden anlayan başarılı çalışkan bir insan. Iyi ki onunla karşılaşmişiz iyi ki var. Umarım xaha uzun yıllar üstün bilgi ve tecrübesinden biz hastalar ve öğrenciler faydalanır.herkdse tavsiye ederim.
su...n
harika bir doktor filiz hocamı çok seviyoruz çok güzel ilgileniyor ben kontrolleri bıraktım en son 2009 gittim yanına şuanda izmirde yaşıyorum konturollerime burda devam ediyorum ama filiz hocamın yerini kimse tutamaz.
Ayşe Filiz Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Filiz Koç, Nöroloji.
Ayşe Filiz Koç adresi nerede?Ayşe Filiz Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi C Blok K:2 Adana
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Filiz Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Filiz Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Filiz Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Filiz Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Filiz Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Filiz Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşe Filiz Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar