Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Sezeryan Doğum
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Doktor Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim.Kafanızda soru işaretleri kalmadan uzun uzun bilgi veriyor.Ayrıntılı muayene ediyor ve sürekli sormak istediğiniz,aklınıza takılan bir şey var mı diye soruyor .İlgisi ve samimiyeti o kadar hoş o kadar rahatlatıcı ki sizi endişelerinizden kurtarıyor.Tavsiye üzerine gittik şuan çok memnunuz herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)
hü...n
Samimiyetiyle guler yüzüyle insana guven veren açıklamalarıyla harika bir insan ve hekim..9 ay boyunca aynı tavır aynı ilgi ..bütün samimiyetimle söylüyorum kendinizi ,eşinizi ,bebeginizi emanet edebileceginiz güvenilir bir el .ilk bebegimizi kucagimiza onunla aldık inşallah ikinci bebegimizi de onunla aliriz.iyi ki tanimisiz sizi dr.hanim .verdiginiz güvenle 120 km uzaklık bile hic bir şey.sevgilerimle ....
el....
ben hayatımda böyle bir doktorla daha önce hiç karşılaşmadım. tam anlamıyla hem hekimliği hem de insanlığı mükemmel bir doktor. denizli için çok büyük bir şansınız Ayşe hanım. iyiki sizi tanımışız iyiki sizinle bir yola çıkmışız. Denizli nin bize en büyük hediyesi sizinle tanışmak ve oğlumuza kavuşmak:).
mi...r
Doktor hanım çok zor zamanlarımda tecrübe beceri samimiyet ve güleryüzünü esirgemedi, sonsuz teşekkürler..
fe...t
Oğlumuz Emir için 9 ay boyunca bizlerden güler yüzünü , neşesini , samimiyetini eksik etmeyen , her zaman her zaman zarfında telefonlarımıza cevap veren ve bizleri her konuda bilgilendiren doktorumuz Ayşe Seçil ÖZBAN için ne desem azdır. Hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim tek doktordur. Sizler de tereddütsüz eşinizi ve doğacak çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Bizler fazlası ile memnunuz ve sizlerin de memnun kalacağınıza eminim.
f....z
Hastasına güleryüzle samimiyetle yaklaşan gördüğüm nadir doktorlardan birisiniz. ve kesinlikle bi doktor gibi değil arkadaş gibi yaklaşan kendisine çok fazla güven veren.kesinlikle herkese tavsiye ederim tek sorun çok fazla hastanız var üzülüyorum bu genç yaşta bu iş temposuna :)
gü...n
Sonsuz teşekkürler... Oğluma sayesinde kavuştum :)
Ayşe Seçil Özban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Seçil Özban, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayşe Seçil Özban tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ayşe Seçil Özban adresi nerede?Ayşe Seçil Özban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Seçil Özban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Seçil Özban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Seçil Özban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Seçil Özban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Seçil Özban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Seçil Özban bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Seçil Özban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Seçil Özban hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayşe Seçil Özban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Seçil Özban hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Seçil Özban, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ayşe Seçil Özban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları