Dr. Ayşe Seçil Özban, Denizli Özel Sağlık Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Randevu +12 daha fazla

Da Vinci Robotik Cerrahi

Doğum Kontrol

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktor Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim.Kafanızda soru işaretleri kalmadan uzun uzun bilgi veriyor.Ayrıntılı muayene ediyor ve sürekli sormak istediğiniz,aklınıza takılan bir şey var mı diye soruyor .İlgisi ve samimiyeti o kadar hoş o kadar rahatlatıcı ki sizi endişelerinizden kurtarıyor.Tavsiye üzerine gittik şuan çok memnunuz herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi dogum

Samimiyetiyle guler yüzüyle insana guven veren açıklamalarıyla harika bir insan ve hekim..9 ay boyunca aynı tavır aynı ilgi ..bütün samimiyetimle söylüyorum kendinizi ,eşinizi ,bebeginizi emanet edebileceginiz güvenilir bir el .ilk bebegimizi kucagimiza onunla aldık inşallah ikinci bebegimizi de onunla aliriz.iyi ki tanimisiz sizi dr.hanim .verdiginiz güvenle 120 km uzaklık bile hic bir şey.sevgilerimle ....

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Normal (Vajinal) Doğum

ben hayatımda böyle bir doktorla daha önce hiç karşılaşmadım. tam anlamıyla hem hekimliği hem de insanlığı mükemmel bir doktor. denizli için çok büyük bir şansınız Ayşe hanım. iyiki sizi tanımışız iyiki sizinle bir yola çıkmışız. Denizli nin bize en büyük hediyesi sizinle tanışmak ve oğlumuza kavuşmak:).

Doktor hanım çok zor zamanlarımda tecrübe beceri samimiyet ve güleryüzünü esirgemedi, sonsuz teşekkürler..

Oğlumuz Emir için 9 ay boyunca bizlerden güler yüzünü , neşesini , samimiyetini eksik etmeyen , her zaman her zaman zarfında telefonlarımıza cevap veren ve bizleri her konuda bilgilendiren doktorumuz Ayşe Seçil ÖZBAN için ne desem azdır. Hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim tek doktordur. Sizler de tereddütsüz eşinizi ve doğacak çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Bizler fazlası ile memnunuz ve sizlerin de memnun kalacağınıza eminim.

Hastasına güleryüzle samimiyetle yaklaşan gördüğüm nadir doktorlardan birisiniz. ve kesinlikle bi doktor gibi değil arkadaş gibi yaklaşan kendisine çok fazla güven veren.kesinlikle herkese tavsiye ederim tek sorun çok fazla hastanız var üzülüyorum bu genç yaşta bu iş temposuna :)

Sonsuz teşekkürler... Oğluma sayesinde kavuştum :)