Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal
he...i
ayşe doktorum sizi çok seviyorum,kartal koşuyolu kalp hastanesine geldim dedinizya 6 ay sonra gelin diye bizde geldik ama sizi orda göremiyinçe üzüldüm hatta şok oldum, kartal koşuyolu kalp hastanesi çocuk kardiyoliji doktoru,4.9 sorun vr dedi, ayşe hanım,kalp kapagı aşagıya sark mış dedi, amilayatlık durum vr mı diyinçe sustu ama 4.9 söyledi,sizin verdiniz ilaçları devam etsin dedi 1 sene yada 6 ay sonra getirin dedi ,bir kaç soru sordumda ,çok soru zoruyorsun dedi, doktor,holtere,efkor testine sokmadı siz olsaydınız sokardınız,zaman kübranın kalp hızlı çarpıyo yürüdünde yanakları kızarıyor ve bayılçak gibi oluyo doktor ağızından zorla kelimeler aldık, ayşe hanım, ama kübranın kalp durumu ii zaman ağrısı oluyo ,kartal koşuyolu kalp hastanesine nolur dönün sizi çok seviyourm lüüften hastaneye geri dönün kübranın size ihtiyaçı vr bana yardım edin nagihan aydaç ,kübra aydacın annesi, bu arada 4.9 nedir ii mi brişey mi yoksa kötümü ?doktor dediki hem iyi hem de daha kötüsü de olabilir dedi ?lüütfen bana yardım edin.
he...i
sizi çok seviyorum ayşe doktorum, gecen sene kontorele gelince verdinizz iğeneyi verdiniz habı kulanıyom siz dedinizki bırakmadım devam etim,ama bügün 04,01,2013 kartal koşuyolu kalp hastanesine geldim,hastaneye giriş yaptım,sizi sorudk yok dediler, yeni doktor ,holter vermedi, 4.9 oranında brşy var dedi ama açıklama yapmadı siz olsaydınız açıklardınız,ve kübranın ' kalp kapagı aşagı sarkmış doktor tam bakmadı, siz olsaydınız güzel bakardınız ?
Ayşe Yıldırım İnci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Yıldırım İnci, Çocuk Kardiyolojisi.
Ayşe Yıldırım İnci adresi nerede?Ayşe Yıldırım İnci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Yıldırım İnci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Yıldırım İnci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Yıldırım İnci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Yıldırım İnci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Yıldırım İnci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Yıldırım İnci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşe Yıldırım İnci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.