Kendisine genital bölge ve vücudun diğer aşamalarında olan parlak kırmızı ve şeffaf papüller için tedaviye gittim. Molluskum tanısı koyuldu. Düzenli aralıklarla kontrole gittim ve kriyoterapi ile hastalığın önüne geçtik. Gerçekten çok ilgili ve alanında uzman bir Doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Sadece muayene odaklı değil psikolojik olarak da destek sağlaması beni çok mutlu etti. Hastalık bitmiş olsa bile rutin kontroller için gideceğim tek doktor kendisidir.
n....k
Hafif bir akne sorunu ile gitmistim, daha onceki cildiye doktorlarinin bana uygun gormedigi 6 ay suren akne tedavisine baslatildim.tedavim biteli 1 yildan fazla olmasina ragmen vucudum kurudu ,yorgunluk , halsizlik , hafiza sorunlari gibi yan etkileri kaldi , bu agir tedavinin yan etkilerini doktor hanim hastalarini bilgilendirmesi gerekirdi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
b....k
İlgisi alakası gerçekten çok iyi ,hemen anlat sıradaki hasta gelsin gibi bi tavrı yok , çok memnun kaldım. Alan bilgisi çok kuvvetli. Allah razı olsun aylardır yaşadığım egzama sorununa çözüm buldu. Kesinlikle tavsiye ederim
Ayşegül Baykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Baykan, Dermatoloji.
Ayşegül Baykan adresi nerede?Ayşegül Baykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Baykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Baykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Baykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Baykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Baykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Baykan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşegül Baykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar