Haşimato Hastalığında Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi
"Ağır Metallerin İnsan Sağlığına Etkisi" , "Narın (Punica Granatum L.) İnsan Sağlığına Etkileri" konulu seminer çalışmalarımı sundum.
Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi, Korucuk Eğitim Araştırma Hastanesi, Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesinde stajlarımı tamamladım.
Aralık 2021 tarihi itibariyle kız kardeşim Diyetisyen Havvanur Çetinkaya ile birlikte hayalini kurduğumuz İkide Bir Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde hizmete başlamış bulunmaktayız.
ke...r
Ayşegül hanım ile bir arkadaşım vesilesi ile tanıştım. İki de bir diyet merkezine gittikten sonra ise hem vakuaktiv hem andülasyon hemde diyet programına bir aylık kaydoldum. Spor programında daha çok Havvanur Hanım ilgilendi, desteği çok büyüktü. Programın sonunda toplam 52,5 cm incelme ve kilo kaybı yaşadım. Ayşegül hanım ile diyet programı konusunda görüşmeler yaptık. İnanılmaz derecede güleryüzlü, samimi, ilgili ve nezaketli bir kişi. İyi yolum kesişmiş ve tanımışım. Bu süreçle birlikte iki de bir diyetle tanışmak konusunda geç kalmış olmama çok üzüldüm. Ayşegül hanım hem randevularda ayrıntılı bir şekilde sizin sağlığınız ve alışkanlıklarınız üzerinden sağlıklı yaşam yönlendirmeleri yapıyor. Hem de telefon - whatsapp üzerinden tüm sorularımı cevaplayıp doğru yönlendirmeleri yapıyor. Çok kısa bir tatilden sonra sürecime tekrar kaldığım yerden devam edeceğim. Teşekkürler İkide Bir Diyet.
n....ö
Ayşegül Hanım'a arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Kendimde yağ yakımımı hızlandırıp kilo vermek için ulaştım. Kendisi süreçte çok ilgiliydi. işini de güzel takip ediyor açıkcası. Samimi ve doğal biri. Kendimi çok rahat hissettim. Etrafımdaki herkese tavsiye ederim .
i̇...ş
Ben kendiisnden bir dönem kilo vermek amacıyla destek aldım, çok uzun süre seans alabilme şansım olmadı, özel sebeplerimden dolayı seanslarımı yarım bırakmak durumunda kaldım ama seans aldığım süre içerisinde kendisi çok ilgili ve alakalıydı, seanslarımız çok güzeldi, 15 kilo fazlam vardı, yaklaşık 2-3 kilo verdim, daha sonra bırakmak durumunda kaldım, seans aldığım süre içerisinde gayet memnun kaldım.
y....o
Kendisinden kilo vermek amacıyla destek aldım ve bu süreçte her türlü hizmetten memnunum, kilo vermek amacıyla kendisiyle görüştüm, daha doğrusu çok fazla kilom yoktu ama yeme düzeniyle alakalı sorunlarım vardı, buna bağlı olarak kilo alımı oluyordu, seanslardan sonra hedeflediğim kiloya ulaştım, kendisi çok ilgili ve alakalı bir uzman, aynı zamanda çok kibar, yeme düzenimi kendisi sayesinde sistematik şekilde oturttuk ve bu şekilde ilerlemeye devam ediyorum, seanslarımız sonlandı ama arada sosyal medya üzerinden kendisine danıştığım konular oluyor, memnunum.
t....b
Kendisi çok ilgili bir diyetisyen, sadece seanslarda değil, sonrasında da sosyal medya üzerinden danışanı ile çok iyi ilgileniyor, kilo vermek amacıyla kendisiyle görüşüyorum, kendisi son derece motive edici, yaklaşık 10 kilo verdim, diğer diyetisyenlere nazaran kendisinin diyet programları çok güzel, gündelik hayata uygun ve evimizde olan yemeklerle listeler hazırlıyor, bu anlamda zorlanmıyorum, gayet memnunum.
t....k
Kendisi çok güler yüzlü ve pozitifti gayet güzel kilo verdim ve çok memnun kaldım arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
Ayşegül hanımla olan 2 aylık zaman diliminde Ayşegül hanımın ilgisi ve bilgisi sayesinde hedefime ulaştım emziren bir anneyim beslenmemi düzenleyerek hrm kilo verdim hem bebeğimi sutumun kalitesi azalmadan emzirdim...iyi ki ikidebirdiyet diyorum
g ...
Kilo verme amaçlı görüştüm olumlu sonuç aldım bedende incelme ve kilo verdim ve su içme isteğim arttı
tu...l
Benim yiyecek konusunda ve sindirim sistemin konusunda farklı önerilerde bulunuyorlar. Hayatımızda zararlı olup çıkartamadığınız dediğimiz ürünlerin alternatif ürünler koyma mı sağladı. Böylelikle kilo verme mi engelleyen kurtulmaya başladı. Tabi bazen çaydırıcı insanlar olunca hayatınız o konuda destek insanlar online kamp faydasını görürsün derim.
Ayşegül Hanım hem çok bilgili hem de çok ilgili bir insan. Kendisi sağlıklı bir kiloya ulaşmamda ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmemde çok yardımcı oldu bana. Kendisine teşekkür ediyor ve herkese öneriyorum.
Ayşegül Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Çetinkaya, Diyetisyen. Size Ayşegül Çetinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Ayşegül Çetinkaya adresi nerede?Ayşegül Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi Eski Kazım Paşa Caddesi No:45/202 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Çetinkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Çetinkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşegül Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ayşegül Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Çetinkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Çetinkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.