Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Doç. Dr. Aygül DEMİROL, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden yüksek başarı ile mezun olduktan sonra tıpta uzmanlık sınavında aldığı derece ile Hacettepe Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini almıştır.
Uzmanlık dönemi sonrasında Hacettepe Tüp Bebek Ünitesinde çalışmış ve Kadın - Doğum ihtisasına ek olarak İnfertilite ve Tüp Bebek eğitimini tamamlamıştır.
Uzmanlık çalışması sonrasında Doçent ünvanını almıştır.
Yurt dışındaki tüp bebek gelişimi ile ilgili organizasyonları yakından takip etmiş, konusunda lider bazı merkezler ile ortaklaşa çalışmalar yaparak elde ettiği tecrübeleri hizmet verdiği kurumda uygulamıştır. 14 yıl gibi uzun bir dönemde kurulması aşamasından itibaren aktif olarak medikal director, tüp bebek sorumlusu ve laboratuar kalite kontrol sorumlusu olarak Gürgan CLINIC Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezinde çalışmıştır.
Ankara Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde davetli öğretim üyesi olarak tıp fakültesi öğrencilerine ders vermiştir.
Çalıştığı tüm kurumlarda akademik çalışmaları organize etmiş ve yeni tekniklerin uygulanmasında aktif olarak görev yapmıştır.
Avrupa, Amerika ve Kanada’da başarılı birçok tüp bebek merkezi laboratuarında inceleme ve analiz yapma imkanı bulmuştur.

R

mükemmel bir hekim. hastasına karşı yaklaşımı ve tecrübesiyle işinin ehli

PCO ve AZO spermi hastasıyız.
5.Tüp bebek denememizdi, kendisi önce bizi tedaviye hazırladı ve ilk denememizde ikiz bebeklerimiz oldu. Aygül Demirol ve ekibine çok teşekkür ederiz.
Bizimle aynı durumda olan hastalara tavsiye ederiz.
Sevgilerimizle
KILIÇ AİLESİ