i̇...n
Benim eşim paranoid şizofren teşhisini koydu. Kendisi bizzat ilgilenerek tedavisini yaptı. Eşim epey düzeldi. Ama seneler sonra eşim ilaçlarını aksattığı için yine bazı sıkıntıları var ve bizde tekrar hocamıza gideceğiz
lk...2
ÇOK İYİ BİR HOCADIR.BİPOLAR BOZUKLUK VB. KONULARDA EN İYİSİDİR.SÖZLE ANLATILMAZ. ÇOK YOĞUN ÇALIŞIR.
hü...u
ALANINDA EN İYİ UZMANLARDAN BİRİSİDİR.AÇIK SÖZLÜ VE ÇOK TİTİZ BİR DOKTORDUR.ORTA VE UZUN VADEDE İYİLEŞTİREMİYECEĞİ HASTA YOK GİBİDİR.HERKESE TAVSİYE OLUNUR.
bi...a
Psikiyatrik tedavi hem hastalar hemde doktorlar için çok zordur.Ben yıllardır ağır depresyon hastasıydım.Tedavi sürecinde Doktor Ayşegül ÖZERDEM hocayla çalıştım.Başka doktorlarlada yıllarca çalışmıştım ama Sn.ÖZERDEM Hocadan gördüğüm faydayı hiç birisinden görmedim.Çok uzun süren tedavi sonucu yüzde 90-95 iyileştim.Bu psikiyatri açısından çok çok iyi bir sonuçtur.Ayşegül hocanın herşeyi mükemmel çok iyi terapi yapar.Profesör kimliğininde ötesinde hocanın kendi yeteneğinin ve gayretinin sonucu başarılı olduk.Ayşegül Hoca çok güvendiğim bir insandır.Kendisine teşekkürü borç bilirim.Kendisini annem,babam, kardeşim gibi çok severim.Tedavisinin tek olumsuz tarafı hocanın çok yoğun olduğu için fazla zamanının olmayışıdır.Profesör olmadan öncede kendisinden son derece memnundum.Psikiyatri tedavisi çok zahmetli ve emek isteyen bir süreçtir.Herkese tavsiye ederim.Hastaların şifasını dilerim.Her psikiyatri profesörü başarılı olamamktadır çünkü bu iş kişisel yetenek ve özveriyede bağlıdır.Ayşegül Hocamız kendi meslektaşları tarafındanda saygı ve sevgi görmektedir.Kendisine sağlıklı günler dilerim.
Ayşegül Özerdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Özerdem, Psikiyatri.
Ayşegül Özerdem adresi nerede?Ayşegül Özerdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1487 Sok. No:12 Ayhan Apt. Kat: 4 D: 9 İzmir
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Özerdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Özerdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Özerdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Özerdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Özerdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Özerdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşegül Özerdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler