Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...a
Telefon numarası doğrulandı
bana göre türkiyede en iyi nefroloji uzmanı ayşegül öztemel en iyi hemşirede hayriye hemşire
Y
yü...a
Telefon numarası doğrulandı
ayşe gül öztemel hocamben 10 senedir hastasıyımben her zaman hastaneye yattığımda bizat herzaman ve her saat gelir benımle ilgilenırdiben yaşıyorsam önce hocam ın sauyesınde ve hayrıye hemşirenin sayesındenöbete kaldıklarında 10 dakıka uyuyamazdı gezerdi cok memenunumallah eksık etmesın ikisin başımızdan ben yaşıyorsam o ayşe gül hocamın sayesınde teşekkürlerrrrrr
Ayşegül Öztemel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Öztemel, Nefroloji.
Ayşegül Öztemel adresi nerede?Ayşegül Öztemel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Öztemel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Öztemel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Öztemel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Öztemel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Öztemel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Öztemel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşegül Öztemel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar