Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı
su...e
Doktor hanımla aknetrent tedavisi gördüm.Dışardan aldığım duyumlar ve bilgilerden dolayı yan etkilerinden çok korkuyordum bu korkularımdan doktor hanıma bahsettim kendisi bana tedaviyi ve sürecini o kadar detaylı anlattı ki bir çok şeyi yanlış bildiğimi farkettim ilgisi çok hoşuma gitti ve tedaviye başladık. Tedavi sürecinde sadece ilacı yazıp bırakmayarak yanında neler kullanmam gerektiğini ek kremlerle desteklemem gerektiğinden bahsetti 8 aylık bir cilt tedavisinden sonra istediğimden çok daha iyisine ulaştırdı beni tedavinin yanında vermiş olduğu psikolojik destek güler yüzü tatlı dilini hiç unutamam. Hayatıma dokunduğu için çok mutluyum.
Ayşegül Satılmış Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Satılmış Kaya, Dermatoloji.
Ayşegül Satılmış Kaya adresi nerede?Ayşegül Satılmış Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134 Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Satılmış Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Satılmış Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Satılmış Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Satılmış Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Satılmış Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Satılmış Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşegül Satılmış Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.