Tıbbi İlgi Alanları
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
e....s
Op. Dr Aysel Kamer 'e hamilelikte rutin kontrollerim için gittim, kontrollerim boyunca kendisinden memnundum sezaryen dogumumu da kendisi yaptı. Dogumum icin ise memnun kalmadim.Dogumdan sonra bitmeyen kanamam üzerine kendisine tekrar kontrole gittiğimde bana dogum sırasında içeride plesanta parçasının kalmış olduğunu ve bunun tekrar bir operasyon ile alınması gerektiğini söyledi. Kendisinin bu operasyonu yapamayacağını söyledi. Ben mecburen tekrar bir operasyon geçirdim. Küçücük bebeğimle tekrar bir ameliyat daha geçirmek , narkoz almak benim için çok zordu. Hamilelik surecimin basindan beri zor oldugunu biliyordu, Aysel hanim bu olaydan sonra da beni sormadı hiç.... Parcanin kalmis olmasinin komplikasyon olduğunu söylediler. Eğer bu durum komplikasyon ise ameliyat sonrası bana bilgilendirme yapılmalıydı.
fc...l
İlk doğumumdu daha öncesinde başka hekimlere de gitmiş biri olarak bu kadar samimi, ilgili, bir hekimle bu süreci geçirmek çok güzeldi. Her zaman pozitif bir şekilde yaklaşt. İyi ki Aysel Hoca ile beraber geçirdik bu süreci
fn...s
Yaklaşık 4 sene önce tüm kontrollerim ve doğum için gittiğim doktor. Muayenelerde çok ilgili olduğunu söyleyemem sorularım çoğu zaman cevapsız kaldı. Ama hepsi bir yana doğum esnasında yaşadıklarımı hiç unutamıyorum.Açılmamı kontrol ederken sancım da aşırı artmıştı ve benim çığlıklarımı duyduğunda yanındaki hemşirelere küçümseyici bir tavırla ‘bu hep böyle miydi’ diyişini unutmuyorum.İlk doğumum olmasına rağmen hiçbir şekilde ilgilenmediler açılmamın yavaş olması sebebiyle beni sezaryene yönlendirmek için ellerinden geleni yaptılar. Odada yanımda sadece eşim durdu bir tek açılmamı kontrol etmek için yanıma giriyorlardı doktor da hemşireler de bana hiçbir tavsiyede bulunmadan kapının önünde oturdular hiç güleryüz ve destek görmedim. Sonunda kendi isteğimle sezaryen kararı verdim çünkü korku ve sancıyla bir başıma kaldım hemşireler de doktor da çocuğun aşağı inmediği gerekçesiyle hep ümitsiz konuştular. Doğum sonrasında da hastaneden çıkana kadar Aysel Hanım ı hiç görmedim öylece çıktık.
Güler yüzlü karşılaması, yardımsever ve anlayışlı tavrı çok iyiydi. Kız kardeşimin tavsiyesiyle başlamıştım. Her gelişimizde bize verdiği enerji harika. Hele ki doğumhane ekibi muhteşemdi. İyi ki oradaydık. Üçüncüyü de düşünmemi sağladılar
İlk dogumumda aysel hanıma gelmiştim tereddütlerim cok fazlaydı covitli olmama rağmen çok ilgiliydi hiç pişman olmadım simdi tekrar hamileyim tereddütsüz aysel hanıma gidiyorum herkese tavsiye ederim hastalarını alsa riske atmaz
vu...b
2019da gebeliğimi sonlandırmak istediler. Ama ben de dr değişip Aysel hanımı buldum iyiki de buldum. Şu an kızım 5 yaşında Maşallah. 2 gebelik sürecinde çook çok memnun kaldığım hocam. Allah razı olsun ondan. Valla 4/4 lük hoca
öz...
Bir doktor düşünün bebeğinizi sizden çok sahiplenen her ayrıntısını inceleyen en ufak ayrıntıyı atlamayıp üzerine dusen size her koşulda manevi destek sağlayıp içinizi ferahlatan güler yüzüyle yüzünüzü güldüren . Her animizda bize o kadar destek oldu ki Deniz kızımı kucağıma her aldığımda hep siz geliyorsunuz aklıma hep dua ediyorum size. Kızıma kavustuysam önce Allah'ın sonra Aysel Hocamin ileri görüşleri ve sıkı takibi ve aldığı önlemler sayesinde . İyi ki varsınız hocam çok seviliyorsunuz
z....
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine doğum sürecinde Aysel hocamla tanıştık. Süreç ve ondan sonrası çok pozitifti. Çok ilgili, sakin, detaylı açıklamalarıyla içinizi rahatlatan bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Biz çok memnunuz. Herşey için teşekkür ederiz.
e....n
Canm güzel doktorum ve ekibine çok teşekkürederim 3ay önce prensesler gibi bir doğum yaptm.Tatlı doktorumu herkese tavsiye ediyorum.Gerek kontrollerde ki sevecen tavrı gerek doğum anında verdiği rahatlk o an okadar güvendim ki ona harika bir ekibinde var doğuma kadar doğum anında hep yanımda oldular etrafmda pervaneydiler hepsi çok tatlı.Ben prenses doğum yaptm diyorum ilk doğumumdada tanmş olsaydm keşke diyorum.Hic tereddüt etmeden düşünmeden tercih edebilir herkes.
Rutin kontrollerimi Aysel Hanıma gidiyorum. Cok rahatlatıcı, sorularımıza içtenlikle cevap vermesi ayrı güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim.
Aysel Kamer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Kamer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Aysel Kamer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Aysel Kamer adresi nerede?Aysel Kamer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Kamer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Kamer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysel Kamer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysel Kamer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aysel Kamer hangi dilleri konuşuyor?Aysel Kamer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Kamer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Kamer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysel Kamer hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Aysel Kamer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysel Kamer hangi sigortaları kabul ediyor?Aysel Kamer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları