a ...r
aysel hanım çok kızımla çok ilgilendi allerji şikayeti ile gelmiştik çok memnun kaldım sekreterleri çok ilgilendi teşekkür ederim
e....u
Aysel Hanım çok ilgili işinde uzman bir doktor. Ateş içinde olan kızımla çok yakından ilgilenip hızlı testleri ve tahlilleri yaptırıp 1 saat içinde durumuna göre yönlendirdi. Teşekkür ederim kendisine.
fa....
Kesinlikle mükemmel diyebilirim.cocugumda influenza A dan sonra geçmeyen bir öksürük vardı.kendisine ilk girişimizdi.detayli inceledi testler yaptı çok şükür tedavi sonucunda öksürükten kurtulduk.alerjik olduğu için yıllardır burun tıkanıklığı yaşıyordu.şuan çocuğum burnumdan nefes alıyorum diyor.keske daha önce karşılaşsaydık.çok ilgileniyor.kesinlikle çok ilgili bir doktor.
i̇...n
Çocuğumuzda eklem ağrısı şikayetleri vardı. Bunun üzerine birçok hekim ve tetkik sonrasında sonuca ulaşamadık.. ta ki Aysel Hocamla tanışana kadar. Çocukluk çağı eklem romatizması tanısı sonrası verilen tedavi ve ilgisiyle çocuğumuz yürümeye başladı. Herkese tavsiye ederim teşekkür ederiz Hocam
d.....
Merhabalar şiddetle tavsiye ederim Aysel hanım öyle naif öyle ilgili bir doktor ki,bebeğimin egzama diye gönderdikleri hastanelerden sonra öyle olmadığını söyleyerek, çok kolay yolla iyileşmesini sağladı iyiki sizi tanıdık
ya...z
Dün iki çocuğum ateşler içinde yanıyordu doktor hanıma getirdik çok ilgilendi kısa sürede laboratuar sonuçları çıktı tedavisine hemen başlandı şu anda çok iyiler teşekkürler hocam
Çocuğumun yüksek ateş halsizlik şikayetleri üzerine Aysel hanıma muayene olduk ve influenza testi yapıldığını öğrendik çok sevindim çünkü düşmeyen bir ateş mevcuttu. Test sonucu kısa sürede öğrendik ve tedavisi düzenlendi. Herşey için teşekkürler
ay....
Aysel hanimla tanisikligimiz 2012 yilinda basladi.Cok sık hastalaniyorduk ve sebebi henuz belli degildi usutme saniyorduk ki polen alerjimizi kendisi farkedip tedaviye basladi. Ve suan alerjimizi kontrol altina almis durumdayiz sayesinde.7 senedir kendisine duzenli olarak gidiyoruz.En hasta zamanlarimizda tecrubesine duydugumuz guvenden teshisi koyup tedaviye basladiginda takip surecinde biliyoruz ki emin ellerdeyiz.Bu sebepten içimiz çok rahat aysel hanim nereye biz oraya. Guleryuzlu ve kibar tavirlariyla biz kendisini cok seviyoruz.Isini layığıyla yapan ender doktorlardan işte bu yüzden mesleğine devam ettiği sürece biz aysel hanımlayız. Burak Albayrak
em...e
3 hafta evvel kızımı muayene ettirmek için doktora götürdüm. doktorlardan korkan kızım aysel hanımı çok çok sevdi iligisnden dolay teşekkürler
me...z
geçen hafta aysel hanıma şans eseri oğlumu götürdüm kendisinden çok memnun kaldım güler yüzlü bir hekim kendisine teşekkür ederim :)
Aysel Yağız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Yağız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Aysel Yağız adresi nerede?Aysel Yağız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey, Akçay Cd. No:266 Gaziemir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Yağız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Yağız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysel Yağız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysel Yağız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aysel Yağız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Yağız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysel Yağız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysel Yağız hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Aysel Yağız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla