Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

aysel hanım çok kızımla çok ilgilendi allerji şikayeti ile gelmiştik çok memnun kaldım sekreterleri çok ilgilendi teşekkür ederim

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Aysel Hanım çok ilgili işinde uzman bir doktor. Ateş içinde olan kızımla çok yakından ilgilenip hızlı testleri ve tahlilleri yaptırıp 1 saat içinde durumuna göre yönlendirdi. Teşekkür ederim kendisine.

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Kesinlikle mükemmel diyebilirim.cocugumda influenza A dan sonra geçmeyen bir öksürük vardı.kendisine ilk girişimizdi.detayli inceledi testler yaptı çok şükür tedavi sonucunda öksürükten kurtulduk.alerjik olduğu için yıllardır burun tıkanıklığı yaşıyordu.şuan çocuğum burnumdan nefes alıyorum diyor.keske daha önce karşılaşsaydık.çok ilgileniyor.kesinlikle çok ilgili bir doktor.

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Çocuğumuzda eklem ağrısı şikayetleri vardı. Bunun üzerine birçok hekim ve tetkik sonrasında sonuca ulaşamadık.. ta ki Aysel Hocamla tanışana kadar. Çocukluk çağı eklem romatizması tanısı sonrası verilen tedavi ve ilgisiyle çocuğumuz yürümeye başladı. Herkese tavsiye ederim teşekkür ederiz Hocam

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Merhabalar şiddetle tavsiye ederim Aysel hanım öyle naif öyle ilgili bir doktor ki,bebeğimin egzama diye gönderdikleri hastanelerden sonra öyle olmadığını söyleyerek, çok kolay yolla iyileşmesini sağladı iyiki sizi tanıdık

Y
Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Dün iki çocuğum ateşler içinde yanıyordu doktor hanıma getirdik çok ilgilendi kısa sürede laboratuar sonuçları çıktı tedavisine hemen başlandı şu anda çok iyiler teşekkürler hocam

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Çocuğumun yüksek ateş halsizlik şikayetleri üzerine Aysel hanıma muayene olduk ve influenza testi yapıldığını öğrendik çok sevindim çünkü düşmeyen bir ateş mevcuttu. Test sonucu kısa sürede öğrendik ve tedavisi düzenlendi. Herşey için teşekkürler

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi

Aysel hanimla tanisikligimiz 2012 yilinda basladi.Cok sık hastalaniyorduk ve sebebi henuz belli degildi usutme saniyorduk ki polen alerjimizi kendisi farkedip tedaviye basladi. Ve suan alerjimizi kontrol altina almis durumdayiz sayesinde.7 senedir kendisine duzenli olarak gidiyoruz.En hasta zamanlarimizda tecrubesine duydugumuz guvenden teshisi koyup tedaviye basladiginda takip surecinde biliyoruz ki emin ellerdeyiz.Bu sebepten içimiz çok rahat aysel hanim nereye biz oraya. Guleryuzlu ve kibar tavirlariyla biz kendisini cok seviyoruz.Isini layığıyla yapan ender doktorlardan işte bu yüzden mesleğine devam ettiği sürece biz aysel hanımlayız. Burak Albayrak

3 hafta evvel kızımı muayene ettirmek için doktora götürdüm. doktorlardan korkan kızım aysel hanımı çok çok sevdi iligisnden dolay teşekkürler

geçen hafta aysel hanıma şans eseri oğlumu götürdüm kendisinden çok memnun kaldım güler yüzlü bir hekim kendisine teşekkür ederim :)