Yenidoğan Işitme Taraması
Yenidoğan Işitme Taraması
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar
Acıbadem Altunizade Hastanesi
e...
İki çocuk annesiyim. Doktorumuzla tanışmamız çocuğumun gözünde oluşan göz alerjisi nedeniyleydi. Anneler söz konusu çocukları olunca gerçekten çok endişeli olabiliyor. Bu noktada uzman doktorun yaklaşımı, ilgisi ve doğru teşhisi inanılmaz önemli oluyor. Sevgili Aysimin doktorumuz yaklaşımı hep ilgili, uzun uzun soruları yanıtlayan, bıkmadan açıklayan ve tüm kaygılarımı bitiren şekilde. Ne zaman bir sorum olsa doğru teşhisi ile bebeğimin ve çocuğumun şikayeti sonlanmış oluyor. Şifa veren ellerinden, güler yüzünden çok memnunum.
e...
Kızım için doktorumuzla iletişimimiz oldu. MHRS üzerinden ve hastaneye giderek muayene olduk. Alerjiden dolayı gözleri ve öksürüğü çok fazlaydı, tedavisi ile çok şükür daha iyi. Güzel ve detaylı muayene edildi, kızıma ilaçları verildi. Tavsiye ediyorum, böyle güzel ve başarılı doktor bulmak çok zor...
me...s
Aysimin doktorumuz mide bulantısı,kaşıntı ve vitamin eksikliğinden dolayı başvurmuştum beni bir süre takip edip reflü teşhisi koydu aynı zamanda belli bölgelerde mantar oluştuğunu söyledi ve tedavi altına aldı bir süre tedavi gördükten sonra yaralarımda iyileşmeler gözle görebilecek şekilde düzeldi.İşindeki uzmanlığı ve hastalarına karşı gösterdiği anlayış gerçekten takdire şayan. Sorularımı sabırla yanıtladı kendi yerine koyarak tavsiyeler verdi ve her seferinde kendimi güvende hissetmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum tereddütsüz gidebilirsiniz:)
c....k
Aysimin doktorumuza kızım 1 aylık iken yumurtalıklarında kist olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine randevu alarak muayene ye gittik gerekli takipler usg çekimi yapıldı ve sonuç olarak başka bir bölüme gideceğimi belirtti çocuk endokrinolojisine bu süreçte detaylı bilgi ve açıklamalar yaptı güler yüzlü ve anlayışlı bir doktorumuz rota aşısı ve menenjit aşısı hakkında bilgiler verdi ve aşılarımızı yaptırdık çok sevdik doktorumuzu hayatı boyunca başarılar dilerim..
ha...a
Dr. Hanıma oğlum el-ayak-ağız bulaşıcı hastalığı nedeniyle başvurduk. Bütün sorularıma içtenlikle ve sıkılmadan cevaplar verdi. Hastalığa karşı neler yapmamızı ve hangi ilaçları kullanmamız gerektiğini anlattı ve reçete verdi. Nazik ve anlayışlı. Çocuğu hasta olduğunda insan çok panikliyor ve bu durum karşısında sakin kalabilen doktor bulmak çok zor. Kendisinden memnun kaldım.
Aysimin Akçakaya Koraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysimin Akçakaya Koraman, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Aysimin Akçakaya Koraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Işitme Taraması.
Aysimin Akçakaya Koraman adresi nerede?Aysimin Akçakaya Koraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysimin Akçakaya Koraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysimin Akçakaya Koraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysimin Akçakaya Koraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysimin Akçakaya Koraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aysimin Akçakaya Koraman hangi dilleri konuşuyor?Aysimin Akçakaya Koraman ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Aysimin Akçakaya Koraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysimin Akçakaya Koraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysimin Akçakaya Koraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aysimin Akçakaya Koraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla