Ardından İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda doktoramı tamamlayarak Protez uzmanı oldum. Doktora tezim literatürde ilk olan bir çalışmaydı, protez stomatiti ve sitokin gen polimorfizmi ilşkisini inceledim. Diş hekimliğinde ''hipnoz'' konusu üzerine eğitim aldım.
Dağcılıkta lisanslı sporcuyum.
2017 'den itibaren Ankara/Çayyolu'nda kendi muayenehanemde Protetik ve Estetik Diş Tedavisi alanında çalışmaktayım.
Mesleki İlgi Alanlarım ; İmlantüstü protezler, çene eklemi rahatsızlıkları, gülüş estetiği vb.
Üye olduğum kuruluşlar; Pars dağcılık ve kayak kulübü, Ankara Diş Hekimleri Odası, Protez akademisi ve Gnatoloji Derneği ile ITI (International Team for Implantology).
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2715. Sokak No:2/3 Konsept Çayyolu, Yenimahalle, Ankara
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2715. Sokak No:2/3 Konsept Çayyolu, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Klinik Çayyolu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Implant protez
Klinik Çayyolu
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Yaprak Porselen Lamina
Klinik Çayyolu
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Klinik Çayyolu
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Klinik Çayyolu
Pandemi başladığında acil olarak gitmemiz gerektiğinde tanıştık ilk olarak, randevumuz yokken yardımcı oldular. Dişim kırılmıştı, eşimin de diş bakım-temizliği yaptırması gerekiyordu. Ardından kaplama dişim çıktı, implant ve implant protez gerekti. Panoramik film çekildi ve gerekli açıklamaları yaptılar, sorularımızı sabırla yanıtladılar.En son 2 dolgum yenilendi.Tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum hocaları. Ayrıca çalışanların güler yüzü ve ilgisini de vurgulamak isterim.
be...k
Ablamın protez işlemi için gittik. Kurum ve doktor hanım harikaydı. Çok ilgili ve sempatik bir doktor ayrıca ekibi de çok iyi. Kısa sürede alt ve üst dişler için ki ablamın hiçbir dişi yoktu. Harka bir iş çıkardı ve mükemmel bir protez yaptı. Çok teşekkür ederiz.
em...k
İmplant üstü protez tedavimiçin bugün kendisini ziyaret ettim Güler yüzü ve ilgisi içim kendisine burdan teşekkür ediyorum ayrıca diş etim ile ilgili sorun olmasına rağmen gayet güzel bir şekilde benimle ilgilendi ve özel bir madde ile sorunu çözeceklerini söyledi bu beni çok mutlu etti gerçekten işininin ehli bir diş hekimi
ü.....
Geçen yıl Aralık ayında diş tedavisi görmek için Dr.Dt Aysun Coşkun Kesoglu'nu ziyaret ettim.6 aylık bir tedavi sürecim oldu.Bütün dişlerim çekildi ve protez dişlerim yapıldı.Tedavi sürecim de Aysun hanımın ilgi ve başarısından çok memnun kaldım.Artık rahatlıkla protez dişlerimi kullanabiliyorum.Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diler ve çok teşekkür ederim.
z....d
İlk başta genel muayene için gitmiştim.Daha sonra ilk dolgularımı Aysun Hanıma yaptırdım.İletişimi ve enerjisi çok güzel.Dolgu işlemimden de çok memnun kaldım.
i̇...d
Kaplama diş kontrolü için bir randevum vardı. Randevumdan her açıdan çok memnun kaldım, dişimle ilgili her işlem için gönül rahatlığıyla yıllardır tercih ediyorum
t.....
Kendisinin hizmetlerinden çok memnunum, son derece açıklayıcı.Tedavi planlaması çok pratik, uygulamada da eli çok hafif.Hastasını hiç yormuyor. Genel olarak memnun kaldım.İmplant yaptırdım, üstündeki protezlerini yaptı.Rengini ve dokusunu birlikte planladık.Çok yardımcı oldu, tedavim tahminimden çok daha kısa sürede oldu.
k.....
Son derece iyi ve ilgili bir doktor.Yardımı oldu, elinden geleni yaptı.Ön dişim düşmüştü benim, daha sonra film çekildi.Diş etlerimin zayıf olduğunu söyledi.Diş çekimi yaptı, planlama yaparak protez yaptı.Süreci sıkıntısız bir şekilde atlattık.
Aysun Hanım gayet iyi, yaptığı tedaviden memnun kaldım.Protez tedavisi oldum, diş protezlerim kırılmıştı ve onları yaptırdım yeniden .Sağlam olanlar revizyondan geçti.Memnun kaldım, tavsiye ederim.Şikayetim ve tedavim hakkında bilgilendirildim .
Aysun Coşkun Keşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Coşkun Keşoğlu, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Aysun Coşkun Keşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş), Diş Protez Bakımı, Lazerli Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Dental Anestezi.
Aysun Coşkun Keşoğlu adresi nerede?Aysun Coşkun Keşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2715. Sokak No:2/3 Konsept Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Coşkun Keşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysun Coşkun Keşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysun Coşkun Keşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Coşkun Keşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aysun Coşkun Keşoğlu hangi dilleri konuşuyor?Aysun Coşkun Keşoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysun Coşkun Keşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Coşkun Keşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysun Coşkun Keşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysun Coşkun Keşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Aysun Coşkun Keşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun Coşkun Keşoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun Coşkun Keşoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları